Nu cred că are o aventură. Are mai multe. Dar nu te așteptai? Nu e ca și cum ai fi cunoscut-o la biserică unde lucra ca și voluntară. Și e și mai mare decât tine.
Nu are o aventura, are o relatie
Vezi cum faci, si rupe-te de ea.
E genul de femeie careia ii place sa se "rupa", savureaza aventurile astea, si probabil nu o sa se lase nici dupa 40 de ani.
Sa nu-ti para rau daca ajunge sa-si scoata certificat medico-legal dupa ce o prinzi in fapt, aia o sa-ti fie singura consolare
Salut,
Caută-ți altă femeie, asta a luat-o pe ulei de tânără și e defectă. Nu mai pune botul la minciunile ei, e clar că e treabă serioasă, tu ești doar umerașul unde își pune haina, restul party-hard.
Mai bine ți-ai căuta în timpul ăsta liber al tău, o tipă cu capul pe umeri cu un job decent, și las-o pe asta.
Spor!
Cand banui s-ar putea chiar sa fie ceea ce banui.
Nu iti mai pierde timpul. Cauta alta.
"Credeți că este posibil să aibă vreo aventură fără ca eu să știu iar ea să mă mintă?" - nuuuu, doamne fereste. Este ceva perfect normal si rational sa vii cu pantalonii patati de sperma de la serviciu!
) Da, normal ca are pe altul/altii.
Femeia asta nu e potrivita pentru tine. Lasa-o balta! Esti tanar si poti gasi pe cineva mai bun.
Daca o placi mult, ori vorbesti cu ea astfel incat sa se schimbe relatia in bine, ori te desparti de ea, sincer, e clar ca are pe tcimeva. Nu are rost sa intru in alte discutii, asta e adevarul, asta este de facut.
Tu chiar nu ti-ai dat seama pana azi ca ea este "dama de companie" sau de consumatie?
Daca vrei o relatie serioasa, cauta-ti o femeie serioasa, pentru ca asta numai barmaninta nu este, chiar daca asa este scris pe ecusonul ei.
O situație toxică! Aveți grijă să nu luați vreo boală venerică nevidecabilă de la ea.
Mutubal întreabă: