| loree94 a întrebat:

Buna! Va rog sa ma ajutati cu o parere, nu sunt experimentata deloc si am nevoie de niste pareri.

Sunt virgina, voiam sa imi incep viata sexuala doar ca nu am fost pregatita si am renuntat momentan pentru ca nu ma simteam pregatita.

In data de 25.11 am incercat sa o faceam dar nu am reusit nimic, el a avut prezervativ pus de la bun inceput, nu a incercat sa ma penetreze pentru ca am refuzat eu dar am fost ambii dezbracati si au existat atingeri intre organele noastre sexuale, mangaieri etc dar toate cu prezervativ.

Intr-un final el s-a terminat si cam aia a fost.
In data de 5.12 trebuia sa imi vina menstruatia si nu a venit pana acum. Mi-a m-ai intarziat o zi maxim doua, dar niciodata 5 zile… incep sa devin paranoica si nu mai stiut ce sa cred… ma puteti ajuta cu o parere, va rog? Exista vreun risc de sarcina?
El a aruncat in wc prezervativul si dupa am mers eu si am folosit toaleta, ma gandesc sa nu ma fi contaminat de acolo… imi trec prin cap tot felul de ganduri…

9 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nicio șansă.
Iar ca să scapi de paranoia, fă un test de sarcină peste vreo săptămână.

| loree94 explică (pentru mihai69):

De ce e nevoie de unde test de sarcina daca e imposibil?

| mihai69 a răspuns (pentru loree94):

Ca să nu mai ai nicio urmă de îndoială.
Că văd că rațiunea simplă nu îți inspiră încredere...

| J0B0MAT a răspuns:

Tu ai fi Fecioara Maria reîncarnată dacă ai rămâne însărcinată virgină.

| dullcat a răspuns:

Buna.Eu te sfatuiesc sa urmaresti cu atentie aici, fiindca ce ai scris e doar scenariul unei persoane care habar nu are cum apare/functioneaza sarcina.

https://youtu.be/Q6NeilJgtyA?si=bdKkKyyDANeGS4yf

Iar prezervativele nu se arunca in toaleta, ci la cosul de gunoi!

| Violleta2022 a răspuns:

Contaminat sau ramas insarcinata cu apa din Wc?
cati anisori spui ca ai?

| loree94 explică (pentru Violleta2022):

18 ani, doar ca lipsa de experienta si chiar informare lipseste. Ideea e ca am cerut un sfat pe un site care cu asta se ocupa, banuiesc. Daca esti deranjata de intrebare poti sa treci peste.

| Violleta2022 a răspuns (pentru loree94):

Ma indoiesc ca ai avea 18 ani, daca nici un lucru atat de elementar nu cunsoti, ca-i imposibil sa ramai gravida cu prezervativul din wc, cu capacul de toaleta, cu degetele murdare sau prosposul cu care v-ati sters.
Eu spun sa mai amanati sexul pentru cativa ani, pana intelegeti ca copii nu sunt adusi de barza iar femeia nu poate ramane gravida decat prin sex cu penetrare vaginala.

| Konstantinos99 a răspuns:

Nu mai esti virgina decat trupeste! Mental ai fost acolo. Risc 0 sa ai copil