anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati! Niste colege mi-au zis parola la o fata din clasa si am intrat la ea pe mess si am scris toate prostiile care se puteau, i-am schimbat si parola. Dar am mi facut asta cu inca o fata. Am plecat afara si cand am ajuns acasa am intrat pe mess si am vazut ca este fata careiaiam schimbat parola. Ei bine, eu credeam ca este prietena mea dar nu era ea! Am intrebato ce face si a zis bine nesimtito! eu am zis,, ce?" si ea a zis ca stie ca eu i-am schimbat parola, si ca ea este o fata de care imi bateam joc de pe ID-ul ei, si a zis ca o incurc! Va rog sa ma ajutati puppy dog eyes crying O sa mooooooooor crying
DAU FUNDA!
SCUZE CATEGORIA crying

Răspuns Câştigător
| QuimeraBlahBlahh a răspuns:

- Poi sincer nici tu nu ai facut bine ca ai intrat pe id'ul fetei aceia. In fine a zis 'o s'o incurci' doar ca sa te sperie si sa numai faci asta [ adica sa numai intri pe id ei si eventual sa'i dai parola]

18 răspunsuri:
| Amelya02 a răspuns:

N-ai ce sa patesti.
O sa te desfigureze putin, se rezolva cu niste pumni si palme. Asta ca sa te inveti minte, si pentru ca o meriti.
S-ar putea sa fi filmata si sa te faci de rasul tuturor.
O s-o incasezi rauu copilo laughing mi-e mila de tine!

| MayBeWill a răspuns (pentru Amelya02):

Ce incurajarii rolling on the floor ma da ce bine ai mai iesit in poza :O

| nhgvhyg a răspuns (pentru Amelya02):

''si picioare''laughing

| Amelya02 a răspuns (pentru nhgvhyg):

Sau asalaughing)

| Amelya02 a răspuns (pentru MayBeWill):

Cam asa e in zilele noastre
o s-o incaseze rau pe coaja, o sa planga cateva luni laughing toti o sa rada de ea. si cam atat laughing)

| VirGiveMe a răspuns (pentru Amelya02):

UUU tu esti fata? sau ai par pe piept? sau esti faca lui Chuck Norris Esti tu "jmechera" mai DURO? vezi ca playboy au nevoie de presuri dai poza de la avatar.

| Amelya02 a răspuns (pentru VirGiveMe):

Alta mucoasa!
vrei sa te fac sa plangi tu copilo?
nici nu merita sa-mi bat capul cu tine.
Esti seaca rau!

| VirGiveMe a răspuns (pentru Amelya02):

Mucoasa? 1. Se mai si uita si la profil sunt baiat
2. Sa ma faci sa plang?rolling on the floor) vrei sa imi spui despre viata ta?
3. Fa ma pasi ca deja esti penibila.

| AndyLavy a răspuns:

1 Invata sa te exprimi.
2 Asa meriti daca te bagi in viata altora. Nu cred ca tie ti-ar placea ca o alta persoana sa intre pe id-ul tau si sa faca aceleasi lucruri.
3 Nu o sa mori. Nu se moare din astfel de lucruri.

| Ƨirenia a răspuns:

De ce...curu' calului.i-ai schimbat parola?
Pai ce sa faci... cere-ti scuze.

| Cleopa a răspuns:

E foarte urat ce ai facut. tie ti-ar fi placut sa ti se intample ce i s-a intamplat ei? oricum, cel mai bine ar fi sa-i ceri scuze

| MayBeWill a răspuns:

Cere-ti scuze de la ea. urata faza...dc te bagi in viata altuia? vezi-ti de a ta.

| trolloll a răspuns:

O sa ajungi in iad.

| Kushina a răspuns:

1)si eu stau in baca
2)zii ca iti pare rau(poti zice ca te-a pus cineva, sau cv de genul astalaughing )

| VirGiveMe a răspuns:

Ce oras stai.

| NuDauNiciunNume a răspuns (pentru VirGiveMe):

Bacau da cu ce te ajuta asta? laughing

| VirGiveMe a răspuns:

Nu iti face griji. Ce poate sa iti faca? sa dea in tine? nu cred ca ar avea tupeu. Pentru un id, sau zii toata povestea dai parola inapoi si rezolvo.

| JackDaniels13 a răspuns:

Cam naspa situatia. In primul rand destul de urat ceea ce ai facut..in cazul in care ea nu ti-a facut nimic. Pai iti poti cere politicos scuze. bineinteles si contul de messenger inapoilaughing. Amu no.ce e facut e facut..cu timpul o sa te ierte si poate o convingi sa nu te, parasca' sau ceva de genu. Bafta!