- Poi sincer nici tu nu ai facut bine ca ai intrat pe id'ul fetei aceia. In fine a zis 'o s'o incurci' doar ca sa te sperie si sa numai faci asta [ adica sa numai intri pe id ei si eventual sa'i dai parola]
Cam naspa situatia. In primul rand destul de urat ceea ce ai facut..in cazul in care ea nu ti-a facut nimic. Pai iti poti cere politicos scuze. bineinteles si contul de messenger inapoi. Amu no.ce e facut e facut..cu timpul o sa te ierte si poate o convingi sa nu te, parasca' sau ceva de genu. Bafta!
Nu iti face griji. Ce poate sa iti faca? sa dea in tine? nu cred ca ar avea tupeu. Pentru un id, sau zii toata povestea dai parola inapoi si rezolvo.
1)si eu stau in baca
2)zii ca iti pare rau(poti zice ca te-a pus cineva, sau cv de genul asta )
Cere-ti scuze de la ea. urata faza...dc te bagi in viata altuia? vezi-ti de a ta.
N-ai ce sa patesti.
O sa te desfigureze putin, se rezolva cu niste pumni si palme. Asta ca sa te inveti minte, si pentru ca o meriti.
S-ar putea sa fi filmata si sa te faci de rasul tuturor.
O s-o incasezi rauu copilo mi-e mila de tine!
1 Invata sa te exprimi.
2 Asa meriti daca te bagi in viata altora. Nu cred ca tie ti-ar placea ca o alta persoana sa intre pe id-ul tau si sa faca aceleasi lucruri.
3 Nu o sa mori. Nu se moare din astfel de lucruri.
E foarte urat ce ai facut. tie ti-ar fi placut sa ti se intample ce i s-a intamplat ei? oricum, cel mai bine ar fi sa-i ceri scuze