Poti incepe cu ceva de genul : buna ce faci, sau chestii din astea. Dar ar fi mai bine sa ii propui sa va intalniti, sa i-o spui in fata, ar aprecia mai mult. Incearca cu o formula de genu : "Am ceva sa iti marturisesc... Te plac foarte mult" etc.
Succes!
Bună.
Îți place prietenia virtuală decât cea palpabilă?
La prima vedere, față-n față îi spui!
Pa, pa.
Ce sa-ti spun Iulia! am intalnit o persoana pe mess din propria initiativa fara sa-mi dau seama. Eram pe un site se numeste hi5 stii doar.Acolo am intalnit iubirea vietii mele.Stiu ca pare cam amuzant sau cum zic altii"din astea gasesc o mie". Nu e tocmai asa sa stii.Eu sunt din Sibiu si ea era din Campina.Ne-am dat seama pur si simplu ca nu mai putem sta unul fara altul fara sa o vad decat prin web si atat si putin la telefon.Am realizat dupa 2 luni lucrul asta ca suntem 2 suflete care trebuie sa fie impreuna. Mi-am luat inima in dinti si m-am dus la ea.Deci am riscat pot sa zic si acum suntem impreuna locuim la Sibiu si anul care vine ne casatorim.Pare simplu la prima vedere dar nu e asa e cu totul altceva.Eu ati spun doar sa-ti iei inima in dinti daca tu il placi asa mult si el pe tine si sa va intalniti (nu conteaza locul unde) si sa-i marturisesti tot ce simti pentru el. Poate si el o sa-ti spuna si poate o sa faci ca mine. success pe mai departe si da-i bataie ca iubirea uneori e oarba pa
Ia-ti inima in dinti si spune-i, dar totusi cel mai bine ar fi fata in fata.
Intreba-l de ce fata ii place dac va fi sincer iti va spune ca ii place de fata cutare sau imi place de tine intelegi? sper ca te-am ajutat! pup