Ai grija s-a ajuns la violenta si asta nu e de bine...imi pare rau cand aud povesti din astea. daca iti cumpara chestii numai de fata cu prieteni lui si se poarta urat cu tine in particular e clar ca e ceva la mijoc cel mai bine e sa te desparti de el chiar daca asta inseamna sa ramai singura, incearca sa ti faci alti prieteni din clasa, se poate ajunge la chesti mult mai nasoale asa ca cel mai bine e sa te opresti acum sfat:nu ii intreba nimic pe prieteni lui deoare ce eu cred ca nu stiu nimic cel mai bine e sa te indepartezi din ce in ce mai mult... funda?
Nu conteaza ca ramai singura conteaza sa fi tu fericita prietenii adevarati se vor intoarce
sh viata sexuala nu trebuia sa o incepi, doar atunci cand sti ca ai o relatie stabila asa l ti-a tras-o sh ce zice alta la rand
Faza e ca eu sunt mai fitoasa si mai frumoasa decat prietenele mele si cred ca din cauza asta s-au indepartat de mine.Chiar nu stiu ce sa fac.Mi-e foarte greu.Nuvreau sa raman singura, sa nu am cu cine iesi da nu vreau nici ca el sa -si bata joc de mine.
Ai dreptate onulets da chiar credeam ca el e persoana potrivita si eram super indragostita.am facut poate cea mai mare greseala...
Mutubal întreabă: