| Ioana01019 a întrebat:

Buna! Vi s-a întâmplat după ce ați luat pastila de a doua zi, sa aveți niște secreții albe (lichide ), fără mâncărimi? Oare și a făcut pastila efectu?

6 răspunsuri:
| Mariana12v a răspuns:

Secrețiile albe sunt normale, pastila cel mai probabil și-a făcut efectul pentru că acționează în procent de 95-99 %, o să îți întârzie menstruația pentru vreo 7-10 zile dar sa nu te stresezi, e normal. Dacă îți întârzie mai mult de 10 zile poți face un test de sarcină preventiv.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da, ma mîncau groaznic urechilelaughing

| Ioana01019 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Ești cumva fata ca sa mi răspunzi?

| Ioana01019 explică (pentru Mariana12v):

Sper sa și fi făcut efectul, caci eu după ce am luat pastila am ovulat, cel puțin prin lichidul acela mi-am dat seama ca eram ovulatia.

| Mariana12v a răspuns (pentru Ioana01019):

Eu îți recomand să îți instalezi aplicația "Calendar" care te ajuta să știi exact in ce zi ai menstruația și când ovulezi, pastila își face efectul undeva la 99% dacă e luată înaintea ovulației, deci stai fără grijă și încearcă să fii mai atentă pe viitor!

| Ioana01019 explică (pentru Mariana12v):

Pe 18 eu am făcut, iar pe 19 îmi arată ca a avut loc ovulatia. eu de dimineața pe 19 am luat pastila, adică la 22 ore de la act. îmi doresc din suflet ca pastila sa fi avut totuși efect.