anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!

Vi s-a intamplat sa aveti o perioada in viata in care desi sunt bine din punct de vedere al sanatatii, sunteti cat de cat bine financiar, profesional, cu scoala totul e in regula, totusi nu sunteti multumiti de voi? Sa va simtiti singuri si sa vedeti ca nimeni nu va e aproape, ca prietenii de fapt sunt prieteni care te cauta doar la nevoie si ca sngurul prieten adevarat nu va mai e aproape? Aceasta perioada nu o am de cateva zile, ci de mai multa vreme, dupa ce am avut un incident neplacut in viata...cand viata ziceam ca e ok din toate punctele de vedere si speram sa ca totul sa fie cat mai super, am vazut cum viata se prabuseste intr-o clipa sad Am crezut ca va fi bine in final, dar totusi nu e...sad

Voi cum ati depasit situatia?

12 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Neh, nu mi s-a intamplat

| JustStitch a răspuns:

Da, chiar acum trec prin asta

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt lucruri mult mai oribile pe lumea asta decat crezi tu. Atata timp cat esti sanatos, te poti intretine si ai o viata cat de cat buna, nu ai de ce sa te plangi. Adu-ti aminte ca trebuie sa pretuiesti si ceea ce ai, iar daca vrei mai mult tu esti singurul/singura care trebuie sa dobandeasca mai mult.

| Mussette a răspuns (pentru anonim_4396):

Da...am vazut ca exista si lucruri mai urate, unele chiar pe pielea mea... sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mussette):

Zambeste, fii mai puternica, cu putin mai multa putere poti face mult mai mult in viata!

happy

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Da, am patit. Tot din cauza 'dragostei'.
Ne obisnuim sa fim fericiti, iar cand se intampla ceva si ramanem fara dragoste, ne lovim iar de realitate, monotonie, obligatii... Adica lucrurile pe care le calcam in picioare fluierand, cand avea cine sa ne faca fericiti.
Timpul le rezolva pe toate... Obisnuieste-te cu situatia, plangi, stai suparata, izoleaza-te... Se consuma si sentimentele astea, pana la urma. Depresia se poate instala foarte usor, si e greu de scapat de ea, insa iti vei reveni, atat timp cat pastrezi o mica speranta. Acorda-ti doar timp, si spera la mai bine.

| Mussette a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Ms! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Asadar,dragostea este un drog.De ce nu exista clinici pentru tratamentul dependentei de dragoste?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru ca eu, cel putin, fiind baiat, nu m-as interna, ca nu mi-as recunoaste boala. Ma izolez si derulez toate intamplarile, pana ma impac cu ideea.
Si uite asa, in cateva luni, am facut lucruri pe care le amanam de cativa ani. Doar pentru ca nu suportam linistea.

Nu exita un tratament anume, fiindca fiecare reactioneaza altfel...