| anreeadeea15 a întrebat:

Buna vine ziua iubitului meu si m-am gandit sa imi cumpar o lenjerie intima si sa ma imbrac cu ea eu cred ca ar fi frumos ptrca noi nu am inceput sa facem dragoste decat de o luna ce spuneti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza de cand raporturile sexuale sunt prezente in viata de cuplu, ci conteaza emotia ce procura. Pentru a fi clara: emotia aceasta ne spune unde se afla relatia, daca partenerul ne corespunde etc. Lenjeria intima este o idee geniala pentru a oferi romantism, a devoila feminitatea, ai oferi un moment de "frumoasa nebunie a simturilor". In general barbatii reactioneaza positiv la o astfel de idee, si are o mare sansa de a te avea in rolul de iubita, pur si simplu parce que mesajul tau scoate in evidenta imaginativul-intim pe care il aiwinking

6 răspunsuri:
| sunshine939 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa cumperi si ceva pentru el. parerea mea.si ideea cu lenjeria e bine venita dar...parere mea e ca ar trebui si ceva strict pentru el.succes

| anreeadeea15 explică:

Ok dar ce as putea sa ii cumpar tipul are 21 ani ai vreo idee ca eu nu am crying

| anreeadeea15 explică (pentru sunshine939):

Ok si ce ar fi mai ok? ca nu am nici o idee sincer ai tu vreuna?

| sunshine939 a răspuns (pentru anreeadeea15):

Pai depinde de ce buget esti dispusa sa aloci de exemplu ceva de imbracat.o camasa un tricou...bilete la un meci...un joc daca are pasiunea asta o rama foto cu o poza cu voi 2.nu stiu ce sa zic.succes

| corinaioana28 a răspuns:

Superba idee,, iti recomand www.lenjerie-fantasy.com
Bafta la cumparaturi!