| Anne01111 a întrebat:

Vineri 26 ianuarie am avut contact sexual neprotejat cu iubitul meu, nu si a dat drumul in mine insa ca sa nu fie nici o suspiciune am luat Postinor. Duminca, 28 ianuarie am fost la medic pentru un control in urma unui avort de acum 2 luni, medicul mi-a zis ca sunt la ovulatie. Este posibil sa fi ramas insarcinata?

Răspuns Câştigător
| zNCrys a răspuns:

Nu ai ramas insarcinata odata ce ejacularea nu a fost in vagin si ai luat si Postinor. Sfatul meu este sexul protejat macar la ovulatie, exista aplicatii cate vrei pentru telefon ca sa stii cu aproximatie cand ovulezi.
Cat despre Postinor, nu te apuca sa iei decat daca esti sigura ca sansele sa ramai insarcinata sunt intr-adevar mari. Dereglarile hormonale date de contraceptivele de urgenta sunt uriase. Este si mai ieftin si mai sanatos pentru tine sa folositi prezervativ pentru o saptamana (cu marjele pre si post ovulatie) decat contraceptivele de urgenta. In caz ca sunteti contra prezervativelor, utilizeaza anticonceptionale dar nu contraceptive de urgenta.

11 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Din moment ce nu a ajuns sperma deci nici spermatozoizi in vagin, cum ''naiba'' ar fi putut sa se formeze o sarcina? Prin ce ''minune'' putea fi fecundat ovulul produs ulterior sexului amintit? In mod absolut sigur NU se putea forma sarcina si tot la fel de sigur te-ai compotat ilogic si irational prin administrarea acelei pastile nenorocite si blestemate in mod absolut INUTIL, Multa sanatate!

| mihai69 a răspuns:

Absolut nicio șansă.
În schimb, vei avea dereglări vreo șase luni de-acum încolo.
Te-ai otrăvit de pomană...

| AliGab a răspuns:

Asaaaa! Avort + postinor = setul ideal pentru nesanatatea si moarte. O sa intelegi la momentul in care vei dori copii la ce m-am referit. Pana atunci ma poti uri ca iti critic faptele.
Daca nu stii vezi ca mai exista si niste chestii pe care le poti folosi ori ca baloane ori ca protectie pentru sex in loc sa omori si/sau sa te omori.

| AliGab a răspuns:

Si ca sa iti raspund la intrebare: da, este posibil sa fii ramas insarcinata deoarece Anticoncepționalele si pastilele de a doua zi nu au efect de preventie a sarcinii si efect de eliminare a sarcinii. Uite o marturie din putinele care se fac publice: http://baby.unica.ro/......26581.html

| Mrlove2017 a răspuns:

Doamne fetelor nu mai luati bombele alea hormonale fara sa fie nevoie

| HazelEyes77 a răspuns:

Draga mea nu abuza de pilula de a doua zi ca ti deregleaza organismul si ciclul menstrual si efectele negative se resimt o perioada lunga. In cazul de fata nu mai era nevoie de contraceptia de urgenta dar e mult mai ok sa te protejezi de fiecare data decat sa apelezi la astfel de metode disperate in special avortul. Numai bine

| Ether a răspuns:

Cel mai probabil ca nu esti daca ai luat. Ar fi bine sa va protejati si sa iei anticonceptionale!

| sofisis a răspuns:

Wow, adica ai un avort facut si inca te aflii in situatia in care iei Postinor pentru ca nu te protejezi? Esti reala? Fereasca Sfantul. Du-te fetita si fa-ti rost de o metoda de contraceptie ( pastile, injectie, nuvaring, ORICE)

| AliGab a răspuns (pentru HazelEyes77):

Se poate si muri din acele "bombe de hormoni".

| Anne01111 explică (pentru zNCrys):

Deci nu are legatura daca eram la ovulatie!?(nu stiu sigur daca eram vineri, dar duminica mi-a zis medicul ca sunt la ovulatie ) Asta ma panicheaza cel mai tare.

| Teo29 a răspuns (pentru Anne01111):

Nu iti mai fa atatea griji ca nu este vorba de nici o sarcina. Poti sa iti faci o analiza beta Hcg si vei sti exact, dar oricum nu iti recomand niciodata avortul, mai ales ca ai zis ca ai mai facut si stii acum poate, ce reprezinta. Pe viitor incearca sa te protejezi, nu e scump si prezervativele se gasesc peste tot, e bine sa ai de rezerva pentru orice moment la tine si nu te mai risca pe viitor nici nu mai lua asa pastile!