Nu prea avea sens sa iei pastila aia, nu ai facut decat sa te dereglezi in ultimul hal pentru o sansa de sarcina care era oricum rotunjibila la 0.
Nu esti insarcinata.
Acum 2 ore | Dori334 explică :
Cât timp poate dura această dereglare?
-- Daca esti norocoasa in acel caz dereglarile se vor manifeste in urmatoarele 3-4 luni.
-- Dar daca esti ghinionista este posibil ca dereglarile hormonale sa fie severe si sa afecteze in urmatoarele 9-12 luni, atat lungimea ciclului menstrual, dar mai ales modul in care se vor manifesta si desfasura sangerarile menstruale in toata acesta perioada.
Ca o informatie suplimentara, trebuie sa stii macar acum chiar si daca este deja tarziu, ca dezvirginare este indicat sa fie efectuata cu prezervativul montat pe penis din 2 motive care sunt cat se poate de importante si anume :
-- impiedica/elimina posibilitatea sa se produca o sarcina nedorita
-- atunci cand este folosit prezervativul, durerea reala, resimtita de femeie din timpul dezvirginarii, se reduce foarte mult fiind de doar 1/3 sau chiar 1/4 fata de durerea nevoita sa o suporte atunci cand nu este folosit prezervativul. Multa sanatate!
Exista o foarte mica posibilitate dar nu are treaba cu sangele si ce curge, se intampla sa iasa putina sperma si fara ejaculare daca omu o introduce si e excitat tare dar se freca putin dupa ce te-a deflorat. Depinde cum a fost, 97 % nu, dar exista putina eroare. Fa-ti testul de sarcina totusi, cand se face, nu stiu cand se face dupa act. Cel mai sigur este asa, daca doamne fereste e, faci avort si gata, nu e problema nici asa. Asa ca aia este. Desi cum am zis, nu cred.
Efectele secundare ale pastilei de a doau zi, sunt cele pe care le experimentezi acum si in urmatoarele 6-12 luni, pentru ca tu ai luat o "bomba hormonala", care ti-a dat tot sistemul hormonal peste cap.
Nici o menstra sau ovulatie nu vor mai veni la zilele calculate. Dereglarile sunt majore si se petrec, dupa cum am mentionat mai sus, pe urmatoarele 6-12 luni.
Din acest moment, sexul se poate intampla NUMAI cu PREZERVATIV, pentru ca pastila de a doua zi este indicata 1 singura data in viata, din cauza efectelor ei negatice. In plus, nu te mai proteja cu nimic altceva, impotriva unei sarcini.