| Maya89 a întrebat:

Voi credeti ca e normal sa veniti cu anuminte intrebari. unele chiar bizare despre sex, fete, e.t.c pe site cand aveti internetul la dispozitie cu toate informatiile necesare. Va place sa rada altii de "problemele" voastre? Si unii dau si sfaturi in necunostinta de cauza.laughinglaughing
Oricum TPU sunteti tari!

17 răspunsuri:
| VictorVictoras a răspuns:

Da eu dau sfaturi in necunostinta de cauza ia si urmareste raspunsurile mele sa vezi ca-mi dai dreptate happy poate ca prefera sa simta ca si comunica cu cineva din lipsa de ocupatie happy

| Maya89 explică (pentru VictorVictoras):

Probabil...

| Oana92 a răspuns:

Unii au nevoie de ajutor, altii sunt nesimtiti si pun intrebari in bataie de joc. Daca acest site a ajutat macar o persoana inseamna ca si-a respectat telul!happy

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Altii doar se amuza

| Felys a răspuns:

Sunt adolescenti carora le este jena sa discute unele chestiuni care tin de intimitatealor cu parintii,sau apropiatii si prefera sa puna aici intrebarile care ii macina pentru ca sunt anonimi si chiar daca rade cineva, rade degeaba, oricum, nu toata lumea rade, mai sunt si persoane care trateaza cu seriozitate o intrebare sa zicem mai delicata

| darrio2007 a răspuns:

Asta este.Ce sa le faci.Vor si ei sa mai comunice cu cineva.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Unii sunt atat de ametiti de viata incat nu sunt in stare nici sa caute raspunsuri la probleme lor, trebuie sa le caute altcineva

| DNSK a răspuns:

E mai simplu sa ai tot pe tava decat sa cauti tu! ma mai iau si eu de ei si le zic ca li se atrofiaza creierul facand asta, da n-ai cu cine. multe din intrebari sunt puse la misto

| IREros a răspuns:

Unele (cele mai multe) intrebari sunt la panarama daca nu te-ai prins. Iar cele care sunt puse "serios", sunt puse de idioti, generatia ratata.

| Smile3 a răspuns:

Ideea e ca nu toti au un calculator personal si stiu ca pe TPU nu poate sa-i prinda parintii! Ori poate le e lene sa caute, sau le place sa se amuze de raspunsuri!laughing

| Azµre a răspuns:

Cam așa se întâmplă. Mulți sunt copii de 12-14 ani care nu comunică cu părinții, care sunt rupți de realitate.

| ghinionistul112 a răspuns:

Eu unul nu cred ca este normal sa pui intrebari bizare din moment ce ai informatii

| darius1001 a răspuns:

Te-o intrebat cineva ceva?
Tio cerut cineva parerea?
Si apropo aici este TPU nu toti sunt nesimtiti sa rada de problemele altora.
Aici sunt si oameni seriosi destepti care nu se amuza pe problemele altora.

| darius1001 a răspuns:

Aici oameni se ajuta intre ei.

| Maya89 explică (pentru darius1001):

Nu stiu ce sa zic dar "majoritatea" rad de problemele altora asa ca...si apropo cati ani ani? Nu multi banuiesc sad

| relian a răspuns:

Crezi ca pe net, ma refer pe situri din astea mai serioase vei gasi raspunsul la care tu te asteptai, sau o explicatie care sa te lamureasca? Eu nu cred asa ceva. Unia intra pe aici pentru ca odata nu il stie nimeni cine este si apoi ca o sa gaseasca oameni care au trecut prin ce trece si el sau ea.Deci va putea primi un raspuns mai clar aici si mai pe intelesul lui sau ei. Uite eu am o intrebare sa zic asa si daca te rog saimi gasesti pe net raspunsul la acea intrebare o sa o gasesti? Dar sa o si inteleg nu asa sa ma uit la ce scrie acolo ca la urs.

| darius1001 a răspuns:

Cati aveam si ieri pe vremea asta.