| xNutellista a întrebat:

Voi credeţi în iubirea eternă? De ce?! Motivă-ţi răspunsul! :*
A da. :-s, mai există băieţii/fete care chiar iubesc şi nu profit de tine? :S
P.s: Nu cred că mai există aceste tipuri de persoane, dar vreau să aud opinia fiecăruia! :*

Dau fundiţă cu papion laughing!;'3

Răspuns Câştigător
| IREros a răspuns:

Toti care iti spun ca nu mai exista asa ceva ori au in jur de 18 ani, o generatie oarecum ratata, crescuta pe internet, era happy hour/acces direct, copii care imita tot ce vad la TV unde se difuseaza doar mizerii.

Eu am 25 de ani si haide sa iti zic cum a fost
"prima mea dragoste", sa imi zici daca mai exista asa ceva la voi in scoli.

Prima data mi-a cazut cu tronc o fata in clasa a 5-a, eram atat de rusinos ca ii trimiteam biletele prinse in pixlaughing Si am intrebat-o daca vrea as fie prietena mea, ea mi-a raspuns la fel. Am fost cu ea din clasa a 5-a pana in clasa a 8-a. Stii ce am facut in acesti 4 ani? Un sarut inocent in clasa a 8-a la banchet, unde ne-am inrosit amandoi ca doi raci fierti, nu am fost in stare sa vorbim ore. Si ne-am iubit, desi la varsta aia ai zice ca nu prea exista. Ieseam la plimbari, ne tineam de mana, vorbeam frumos, etc.

Apoi a venit perioada liceului, eu am plecat in alt oras la un liceu mai bun, si evident ne-am despartit, abia aparuse internetul, ea nu avea PC, nu stiam de messenger, era doar miRC pe atunci, in fine si ne-am despartit. In liceu lucrurile deja denaturase, ca in fiecare clasa era o curva care ramanea insarcinata in clasa a 10-a si se lasa de liceu etc. Dar cel putin 50% din colegi erau romantici daca vrei, cu poezii, bine crescuti acasa nu in fata calculatorului, si in consecinta gandeau si se purtau ca atare. Cunosc cupluri multe care sunt impreuna inca din generala deci au 10 ani cel putin, pentru ca asa au fost crecuti si asa au fost vremurile, probabil in alte circumstante eram si eu unul din ei, inca mai simt ceva pentru acea fata, desi e maritata, si nu am mai vazut-o de 10 ani. Eu cred in dragoste, nu stiu daca as zice eterna pentru ca nu stim ce se intampla dupa ce mori, dar cat trai cred ca poti iubi o singura persoana, si sa o iubesti cel putin la fel ca in prima zi cand i-ai zis te iubesc. Stiu ca pare imposibil, si greu de conceput pentru mintile "moderne", insa eu inca iubesc toate fetele cu care am fost pana acum,(toate au fost despartiri amiabile din motive obiective si sunt sigur ca si eu sunt iubit la randul meu), si nu m-am certat deloc nici macar odata, nici macar una micahappy. Deci exista, dar in alte generatii, generatia sub 20 este altfel.

Eu nu va critic, pentru ca si eu la randul meu eram criticat de generatiile mai mari, si voi la randul vostru o sa le criticati pe cele mai mici. Ceea ce iti doresti tu si ce cauti tu, nu pot zice ca nu exista ca nu sunt dumnezeu sa stiu tot, insa cu siguranta exista in cantitati mai mici decat existau in generatia mea, care exista in cantitati mai mici decat in generatia mai mare mie si tot asa.

Sper sa aiba cat de cat sens ce am zishappy

12 răspunsuri:
| e7d7n7 a răspuns:

Nu. Nimic nu ţine o veşnicie.
Da normal că mai există. E ca şi cum ai spune că nu mai există televizoare alb-negru, doar pentru că nu ai mai văzut tu nu înseamnă că nu există.

| mgtow a răspuns:

Nici eu nu ma bazez pe teoria asta, studiile arata ca viitorul va fi destul de mare la capitolul singuratatii si treptat vor disparea nuntiile, rata sarcinilor si asa mai departe. Ne apropiem de era MAD MAX cu toti nebunii care cauta o femeie sa o violeze, morti de foame si alte damblale.

| xNutellista explică (pentru e7d7n7):

Nu spun asta, doar că nu cred că mai există astfel de persoane. Toată lumea e pe interes oh go on

| NoLoveLostNoLoveFound a răspuns:

Nu exista iubirea eterna, intotdeauna va interveni ceva care sa strice totul. Eu unul nu am profitat si nu cred ca voi profita de o fata daca chiar imi place de ea. Daca nu e relatie serioasa, profit la maxim.

| e7d7n7 a răspuns (pentru xNutellista):

E absurd.
Uite eu deja cunosc o persoană care nu e pe interes, eu sunt ăla.
Deci vezi că nu e chiar TOATĂ LUMEA. Dacă eu nu sunt pe interes sunt convins că mai există persoane la fel ca mine.

| gingergirl1 a răspuns:

Nu cred ca mai exista asa ceva IN ZIUA DE ASTAZI! Serios acum! Azi e cu o fata maine e cu alta! si invers!
E adevarat ca toti ne dorim o iubire ca si in filme dar sunt doar vise(parerea meawinking
Bine, poate mai sunt si exceptii dar foarte rar! sad

| 26Geo a răspuns:

Eu da,iubesc pe cineva si nu sunt genul sa profit de ea.O iubesc pentru ce e ea,ce reprezinta ea pentru mine ca persoana,nu altceva.O iubire sincera daca vrei sa ii spui asa.E cel mai frumos sentiment pe care il poti trai, cel de a iubi fara sa te intereseze altceva.Din pacate putini mai ajung aici, multi "iubesc" din interes, pentru ca fata/baiatul arata bine, nu pentru ceea ce este persoana de langa el/ea si e trist sa vezi asta.

| OchiiDinUmbra a răspuns:

Da mai exista.eu sunt unul dintre ei.si in rest nu cred ca am mai intalnit pe altcineva care sa fie asa cum ai spus tu(sa nu fie pe interes)

| 1NoNamer a răspuns:

Parerea mea sincera este ca da, exista astfel de persoane, desi sunt foarte rare. La inceput, exista multe persoane de genul. dupa ce isi dau seama din primele relatii ca oamenii nu merita iubiti si totul e dupa profit. (astfel si cei buni sunt stricati din cauza oameniilor de nimic.). Tot ce e de facut, e sa cauti foarte bine. Cum mai spuneau niste fete intelepte pe aici. o fata cuminte nu vei gasi in discoteca sau baruri, ci intr-o biblioteca sau la scoala. Daca vrei sa intri intr-o relatie cu cineva, fi sigur(a) ca ii cunosti trecutul, si stii ce fel de persoana e.

Mult succes!
Pa, pa.

| FemeiaPisică a răspuns:

Da, iubirea eternă există, dar nu toţi au parte de ea. Există şi persoanele care iubesc cu adevărat.
Eu şi soţiorul meu superb avem o relaţie bazată pe dragoste adevărată.

| Turdeanul a răspuns:

Eu cred in ea dar trebuie sa si gasesti si fata/baiatul perfect

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Există iubirea sufletească, trebuie să o cauți!
Pa, pa.