| DulceCaOAcadica a întrebat:

Voi credeti in relatiile la distanta? Fundita pentru cel mai complet raspuns!:*

Răspuns Câştigător
| IsabelaIssa a răspuns:

Tema nu e "a crede", intrebarea este daca rezista relatiile astea. Sti cat rezista? Toate incep cu un "te astept". Si te astept... si daca te astept prea mult ori ma satur si imi gasesc altul/a ori partenerul/a la fel, deci se ajunge la un "the end". Daca totusi optezi pentru o relatie la distanta trebuie sa decizi sa fie cat mai scurt timpul de asteptare, si sa te asiguri ca merita.Eu am mai avut relatii la distanta si nu au durat, si acum am una, eu fiind din alt oras el la fel, apoi eu am plecat 9 luni in strainatate, timp in care au existat si certuri si tot felul, de dor, dar cum m-a iubit si ma iubeste f mult(si eu la fel) m-a asteptat si suntem impreuna. si urmeaza sa plecam afara amandoi, pentru ca relatia pe net deja nu mai are nici un farmec.Ce e mai important insa ca relatia sa reziste e sa nu ai obligatii (scoala serviciu) pe care nu le poti lasa, pentru ca deja e timpul de asteptare mult prea mare si nu multi reusesc sa reziste.Nu spune nimeni sa nu incerci pentru ca e posibil sa ai si de castigat, dar in general relatiile astea sunt pentru cei carora le place sa riste (asa ca mine big grin). Bafta daca ai o astfel de relatie, o sa ai nevoie :*

14 răspunsuri:
| Jigsaw a răspuns:

Nu.Este cel mai complex raspuns.

| AnaMariaJustSmile a răspuns:

Pai iti las id-ul meu si vb happy. ani_anutza72

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Relațiile la distanță tot la distanță țin doi oameni, viitorul este prea firav în astfel de situații.
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
| pisytau a răspuns:

Da, iti spun din propria experienta,sa stii ca nu conteaza distanta,daca iti place de acea persoana si va intelegi bine, aveti aceleasi pareri, aceleasi gusturi de ce nu? in iubire nici distanta nici varsta nu este un obstacol.

| BlackAngel23 a răspuns:

Nu...crede-ma am facut si eu asta un an si ceva si eu credeam co sa tina mereu zicea ca nu ma lasa si etc...si m-a inselat

| Abbyka23 a răspuns:

Buna. Eu, sincera sa fiu, cred intr-o relatie la distanta. Am avut mai multe astfel de relatii. Si cea mai lunga a fost de 8 luni, ceea ce inseamna ca distanta nu sta intre doi oameni care se iubesc. Tu sa faci ce crezi ca e mai bine.
Sper ca te-am ajutat:* Funda?

| Andukx a răspuns:

Nu. deoarece pentru ca fiindca...am scris asta sa`mi dai funda.Boon.deci nu cred deoarece in acest timp si tu si el puteti fi cu altcineva. bafta:*

| DulceCaOAcadica explică (pentru Andukx):

Deci vrei sa zici ca ar trebui sa ma despart de misu, nu?batting eyelashes

| madyddd a răspuns:

NU clar nu

| Sn1p3r a răspuns:

Nu cred, desi am o astfel de relatie cateodata!

Răspuns utilizator avertizat
| Lollypop a răspuns:

Depinde ce fel de relatie.Eu am o relatie de prietenie de aproape 2 ani si ne intelegem si acum la fel de bine. Vorbim zilnic pe mess, telefon sau prin mesaje.Merge destul de bine, doar ca nu ne putem vedea prea des...din cauza acestei distante:-

| Lulu1987 a răspuns:

Nu.din proprie experienta iti zic!

Întrebări similare