Nu o spun in nume de rau, dar iti recomand sa iesi afara si sa profiti cat poti tu de mult de copilarie! Pana la vreo 18-20 de ani sa te tot joci, ca dupa asta. n-o sa prea mai ai timp de asa ceva. Urmeaza sa ai o slujba. o familie in cele din urma si o sa REGRETI in sufletul tau ca ti-ai consumat copilaria cu asa ceva! Acum. tu poti alege sa imi urmezi sfatul, salvandu-ti copilaria, sau sa incerci ceea ce gandesti si sa regreti amarnic!
Dar nu o faci dupa un anumit timp, o faci cand vrei, si daca o sa vrei. Poti sa faci si la ora asta [2 noaptea fix, ma iubeste ] si peste 50 de milioane de ani. Lol
Mai varsta potrivita asa e de la 17 jumate in sus, tu daca **** corpu inainte de a creste calumea, o sa te **** pe el dupa aia, o sa ai problema dar treaba ta, e al tau faci ce vrei cu el
app eu nu am auzit de dragoste(adica sa se tinala cineva) dupa 2 luni daramite sex dupa 2 luni ), s-a dus dq lumea asta, bye
Uu mai asteapta... 15 ani..nu prea esti destul de pregatita ..de la 17 in sus..si nu ma refer pregatita fizic ca poate corp ai. dar minte
Nu exista o regula. Poti sa iti incepi viata sexuala oricand. Doar ca in cazul tau e prea devreme.
1 - esti cam micuta si in timp te va afecta lucrul asta (poti ajunge si la cancer)
2 - te va considera usuratica si va profita de tine!
3 - sigur vei regreta pasul facut.
4 - e doar alegerea ta!
Ai grija de tine.
15 ani si esti gata sa iti incepi viata sexuala? Ai putea sa mai astepti un pic deci cam in luna a 36-a. Pe bune acum, la 15 ani si.....si eu am 16 ani da inca nu ma gandesc la asa ceva Am o gandire rationala si nu voi face asa ceva, mai ales cat timp sunt minor.
Tu stii ce vrei sa faci cu viata ta. Daca o faci, macar sa o faci protejat
Aproximativ in a 5a luna plina, cand Marte a intrat in conjunctie cu Venus.
E foarte importanta alinierea planetelor, nu neglija acest aspect!
Crede-ma ca nu e un lucru prea bun la varsta ta...eu cu fostul meu prieten am facut-o dupa 1 an jumate ...de ce zic fostul? Pt ca dupa ce s-a intamplat au inceput certurile, nu ii mai convenea nimic si toate astea, asa ca nu te arunca cu capu' inainte Mai asteapta.Lumea e asa roz si frumoasa, daca te iubeste o sa te astepte te asigur.
George0197 întreabă: