| Anndreii a întrebat:

Vorbesc cu o fata de 1 saptamana si ne intelegem chiar destul de bine. Asta seara am intrebat-o daca doreate sa iesim la o intalnire si a acceptat. Dupa ce a acceptat i.am spus ca sunt foarte incantat de acest lucru si ca de mult timp nu am mai simtit asta. Credeti ca nu trebuiau spuse acele lucruri de catre mine? Ma tot gandesc sa nu creada ca sunt disperat sau ceva si ca am spus prea mult din ceea ce simt... Chiar as vrea sa stiu si parerea voastra. Multumesc! Ideea este ca imi fac atatea griji fiindca chiar o plac foarte mult si nu as vrea sa stric o posibila relatie cu ea.

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Nu iti face griji nu ai exagerat cu nimic, daca si ea te place va fi incantata doar ca va fi mai sigura pe ea stiind ca o placi, pe de alta parte poate nu te a luat asa in serios pentru ca de regula toti baietii spun vorbe frumoase iar unii le zic doar asa de forma

2 răspunsuri:
| Anndreii explică (pentru Emma30555):

Asa e happy Iti multumesc pentru raspuns! Am reflectat peste noapte si am ajuns la aceeeasi concluzie?

| MihaiNicu23 a răspuns:

Nu o sa pari disperat cu aceste cuvinte, bine si daca fata va aprecia genul de baiat ca tine totul va fi bine.