| spawni a întrebat:

Vorbesc cu o fata pe facebook de 2 saptamani! Eu am ramas surprins cand am intrebat-o unde sa iesim, iar ea a zis ca in patul ei?! Ce spuneti de genul asta de fete, merita atentie sau sa nu mai vb cu ea?! Imi spunea intr-o conversatie ca nu ii plac baietii care vor sex repede....si acuma asta! Dau o funda! big grin

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Amice fata zice -poate e genu care vb fara dezinhibitii-vezi ca sunt fete care inainte de a face sex cu iubitu prefera sa vb despre fiecare detaliu -cum sa o faca, ce pozitie, ce sex prefera, cum sa fie excitate.Dar asta nu inseamna ca e o fata usoara ci doar ca e atenta la fiecare detaliu. Tine minte este o fata care e deschisa dar te asigur ca o sa faci sex cu ea destul de greu. Fetele deschise si vb cu referire la sex sunt cele mai greu de comvins sa o faca-practic ele se joaca cu Hormonii partenerilor!

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| FemeiaPisică a răspuns:

Este o uşuratică, nu merită atenţie. Una zice, dar alta face. Te sfătuiesc să o laşi în pace pentru că nu are demnitate!

| Robbu a răspuns:

Nu merita atentie, si nu are niciun rost sa te incurci cu persoane de genul ei.E nehotarata si nu stie ce vrea, iar daca nu te-ai intalnit niciodata cu ea sau nu o sti nici din vedere, este foarte probabil sa fie un cont facut aiurea, sau cineva a spart parola si face caterinca pe chat.

| unknøwn a răspuns (pentru u2irish):

Dacă nu ai aceleaşi priorităţi ca restul populaţiei eşti naiv şi nu îţi ştii priorităţile.
Poate prioritatea mea în viaţă e să fac bani,să conduc Ferrari,să le-o trag la cât mai multe,să mă distrez.
Înseamnă că nu-mi ştiu privilegiile? Înseamnă că am alte gusturi,dă-te-n sloboz.
Viaţa e făcută să ţi-o complici.
O viaţă simplă e o viaţă monotonă,plictisitoare.
Eşti programat de societate tipule.
Tu nu îţi trăieşti viaţa aşa cum vrei,o faci aşa cum te-or învăţat părinţii,aşa cum ai auzit tu că se trăieşte o viaţă, probabil ai auzit de la nişte persoane la fel de eşuate în viaţă ca o maidaneză lesbiană eutanasiată, care nu au ştiut să-şi trăiască viaţa ci au făcut exact ce fac restul oamenilor, termini şcoala, muncă 8 ore zi până ieşi la pensie, mori.
Pentru mine o viaţă de succes înseamnă să reuşeşti să faci tot ce vrei. În fine, poate alţii au orizonturi şi aşteptări mult mai mici decât mine. Treaba lor.
Legat de întrebarea tipului:
Nu crede niciodată ce zice o fată. Ci ce face.
Că habar n-au ce vor.

| fotbalistata a răspuns:

Hm...poate ca te incearca sa vada daca tu ai vrea doar sex de la ea big grin