| utilizatorull a întrebat:

vorbesc cu o fata pe mess ce ceva timp ea este plecata din tara, ne intelegem foarte ok, cum sa fac sa o "cuceresc online" si sa fiu cu ea cand vine in tara?

Răspuns Câştigător
| DiamondShine a răspuns:

Sa vb cu ea numai pe mess,nu e o relatie. Vorbiti la telefon,sun-o inainte de culcare,sun-o des ca sa nu cumva fata cu care vb sa te minta si sa aiba si pe altcineva,iar tu sa fii asa naiv.
Da-i webcam,spune-i orice i-ai spune si daca ar fi mai aproape de tine, spune-i ca incepi sa te indragostesti de ea, dar ti-e teama.nu stiu cred ca tu stii mai bine temperamentul ei si ce cuvinte asteapta sa auda de la tine.
Success!

9 răspunsuri:
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Pai nu prea ai ce sa faci pe mess. decat sa ii bati niste apropouri subtile! Incearca atunci cand vorbesti cu ea, sa intretii conversatia.adica sa nu stati asa sa nu mai aveti ce sa vorbiti. Deschide subiecte intreab-o ce a mai facut. arata-i ca iti pasa de ea! Si cand vine in tara, da lovitura! intalneste-te cu ea! si sarut-o, de fapt fa exact ce iti trece prin cap atunci cand o vezi! In dragoste si in razboi totul e permis! Deci. trebuie sa te descurci :* bafta

| utilizatorull explică (pentru DiamondShine):

Sa o sun nu pot ca e dincolo, si sa-i spun ca m-am inragostit? sunt cam timid eu...

| DiamondShine a răspuns (pentru utilizatorull):

Tine legatura cu ea,vorbiti,vedeti-va la web,spune-i ca e f de treaba,ca te simti bine cand vorbesti cu ea,i-ti da o stare de veselie,te binedispune.
ascult-o cand are vreo problema,sfatuieste-o,spune-i si tu despre problemele tale, asa deveniti mai apropiati, si spune-i ca ti-ai dorii tare mult sa iesi intr-o zi cu ea sa povestiti toate aceste lucruri fata in fata.si ca o astepti sa vina

Si daca nu-i place de mine si ma fac de ras? ce fac?

| Celalalt a răspuns (pentru utilizatorull):

Riscul meseriei de multe ori ma fac si eu de ras cu multe faze dar merge, fetele cateodata cred cateodata nu chiar daca te faci de rahat incerci sa te scoti laughing cum a zis si lalala mai sus _ In dragoste si in razboi totul e permis! _ Trebuie sa fi si serios si glumet big grin Asa ca bafta tongue!

Mai in gluma mai in serios,incearca! cu toata ca tu iei asta in serios, daca nu-i place de tine, ia-o ca pe o gluma.

Ideea e ca ea tot evita sa imi dea web, asa ma inteleg bine cu ea dar si astazi mi-a spus ca imi da alta data ca acum e in pat si ii e rau straight face, astazi asta maine alta si cand imi da nu o tine mult

Poate se teme ca nu o placi, si e mai rusinoasa, nu se simte in largul ei cand are webcamul aprins si stie ca este privita.Eu una nu vreau niciodata sa dau web unui baiat,nu ma simt eu bine, ii dau decat celei mai bune pr a mea, ca-mi da si ea si radem una de alta.laughing

laughing,imi poti lasa un id de mess in privat? big grin