Clar nu te iubeste, acest om isi bate joc de viata ta! scuza-ma ca zic, dar e un badaran, cum are curajul sa se uite dupa alte fete cand e cu tine.eu nu as ierta asa ceva.
Iti garantez ca pe viitor o sa ai probleme, si in mod sigur te va insela. Nu-ti lega viata de acest barbat, care nici barbat nu se numeste, si mai ales ca i-ai cautat si loc de munca, se vede de ce e in stare! O sa gasesti tu alt baiat care sa te iubeasca. sa te respecte, sa te inteleaga, si sa fie langa tine, si la bine si la rau.
decizia o i-ei tu, dar gandeste-te bine, sa nu regreti mai tarziu. bafta multa
Deci clar iti bate joc de tine, nu inteleg cum puteti fi (unele fete) atat de incuiate la minte cand vine vorba de taranoi de astia!
Dupa ce ca, din descrierea ta caracterul lu ieste INFECT, crezi ca o sa aiba vreun viitor in viata?!?!
Daca ai de gand sa iti continui viata cu el crede-ma ca o sa iti para rau ca din cauza lui nu te-ai putut realiza!
Imi pare rau dar asta este!
Pai, incearca sa vorbesti cu el si sa-i spui sa se poarte mai frumos pentru a-ti arata ca te iubeste. Daca se uita dupa alte fete, nu cred ca te iubeste, parerea mea.Gandes-te ca o casatorie inseamna un legamant pe viata, nu vrei sa stai si sa-l suporti pentru tot restul vietii, nu?
anii2015 întreabă: