| doolby a întrebat:

vreau niste sfaturi/pareri povestea incepe asa:eu pana acum am avut doar 2 prietene(iubite) am avut multe sanse posibile dar le-am refuzat sau l-eam lasat balta sau s-a intamplat ceva din partea ei.toti prietenii mei au prietene de cel putin 1 an deci relatii serioase cu plecari impreuna in vacante si asa.Eu nu reusesc nici cum sa dau de fata potrivita nici nu am mai incercat. Erau zile inainte in care numa la asta ma gandeam,eram disperat voiam cu orice pret o iubita si acum sunt dar nu chiar asa de tare! nu stiu parca sunt intr-o depresie ma gandesc ca la anul am BAC-ul si nu voi mai avea timp de loc de asa ceva, de asta vreau sa profit! dar nu stiu ce sa fac? unde sa "caut" o fata! nu prea ies eu decat cu prietenii mei, iar ei nu isi invita si alti prieteni asa ca nu stiu cum as putea sa fac cunostinta cu o fata! ceva sfaturi? mersi!

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Fetele se cuceresc, ele nu se cauta.

| doolby explică (pentru neutrino):

Foarte destept, dar ce cuceresti daca inca n-ai gasit fata?

| SummerxD a răspuns:

Oooo, stai linistit, fata va aparea cand nici nu iti vei dea seama, stai linistit Dumnezeu a pastrat o fata si pentru tine, nu te stresa cu treaba asta! O sa vezi ca o sa apara o fata sau. poate chiar mai multe! Bafta!