anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna vreau putina seriozitate, deci am prieten insa ma inteleg foarte bine cu un baiat.La inceput am spus ca nu imi place de el insa de fapt nici eu nu stiu.Hai sa facem asa x e iubitul meu si y e amicul. Y e din oras cu mine si chiar ma inteleg foarte bine cu el, azi i-am luat sapca dar inainte i-am mai luat si esarfa pentru ca ma bulgarea sau imi lua si el esarfa.Si astazi mi-a venit asa o idee traznita cand ii dau maine sapca sa ii pun un biletel in ea in care sa ii scriu asa "multumesc pentru sapca". si nu mai stiu ce sa scriu.Sau mai am o indoiala nu stiu daca sa ii pun biletelul pentru ca nu stiu ce o sa creada, cum o sa interpreteze.Deci voi ce credeti cum se interpreteaza? ceva sfaturi, multumesc.

3 răspunsuri:
| Orte95 a răspuns:

Eu zic sa il elimini pe X.

| miaonici a răspuns (pentru Orte95):

Si eu zic la fel...scapa de X

asa esti libera pentru Y. kiss

| AnonimaDoarTaci a răspuns:

Dar nu e chiar asa usor. Daca Y nu ma place? Si in plus nu stiu daca simt ceva mai mult de prietenie pentru Y, daca nu ma place ce am rezolvat? Nimic.Adica nu vreau sa par egoista dar asa il fac sa sufere si pe X si poate o sa ajung sa regret, poate o sa imi dau seama ca nu il iubesc pe Y.