Eu zic că dacă ai fi direct ar fi cel mai ok. Specifică şi faptul că tu eşti un tip direct, de obicei, şi sincer, după ce-o s-o întrebi, vei câştiga puncte în plus.
Dacă ştii cum s-o spui, da, poţi. Dar dacă faci ceva de genul : "Ieşi cu mine în oras?"
Cu siguranţă e o idee neinspirată.
Pai, incepi o conversatie, o faci sa rada, si vorbiti deschis, dupa care o i-ei gen : Chiar mi-ar placea sa ies intr-o zi cu tine in oras, ce zici ai vrea?
Daca fata nu te place e mai greu sa o faci sa te placa. Intai iesiti in oras in grup apoi limitati grupul la cat mai putini pana ce ajunge-ti doar la voi doi.(experienta personala, e doar un sfat nu trebuie neaparat sa il iei in serios)
Chiar daca am 12 ani, iti pot zice ca am experienta si te sfatuiesc sa incerci mai intai sa iesiti intr-un grup mai mare(cel putin asa am facut eu, iesind cu iubita mea si inca 3 prietene de-ale ei) si dup-aia iesiti singuri, dar nu-i zice direct
Pai... depinde si de persoana ( moral ) daca o iei dintr-o data o sa se intimideze si 60 % nuh dar... o poti lua si cu 2-3 vorbe si s-o intrebi frumos Bafta sper ca ti-am fost de folos
ALWAYSBELIEVE15 întreabă: