| lavy_2530 a întrebat:

vreau sa fiu ajutata repede. iubesc 2 baieti! sa va spun cu alex sunt de 6 luni iar daniel e un coleg de al meu ...alex e mai serios, corect, respectos, frumos, destept, bogat dar e mai departe de mine cu mult. daniel e frumos, destept, conditie financiara mijlocie, dragut, se poarta bine cu mine si ma indrageste mai e si foarte glumet si asta imi place mai mult la el. m-am indragostit de daniel de 2 zile dar e perfect si alex mi-a spus de multe ori ca ma iubeste nu vreau sa-l pierd nici pe alex dar nici pe daniel help! repede!

Răspuns Câştigător
| Allexis a răspuns:

Nu se poate sa ii iubesti pe amandoi si sigur nu-l iubesti pe Alex. Daca il iubeai, nu ti se punea pata pe Daniel. Mai bine hotaraste-te ce simti pentru ei, ca sigur nu e iubire...

12 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Ah, aici sunt mai multe detalii. Tu vrei sa te si mariti cu unul din ei? Daca este asa, atunci du-te la sigur, Alex pare afacerea anului. Dar daca nu te gandesti inca asa departe in viitor, Daniel este mai aproape si ii un tip fain. Dar se poate totusi sa fie teapa, un colier cu "nestemate" de sticla... thinking

| foxi a răspuns:

Cine alearga dupa 2 iepuri nu prinde nici unul! alege pe cel mai bun!

| Allexis a răspuns:

Mai pe scurt, esti o curva.

| pinkystyleツ a răspuns:

Nu poti sta cu 2.Alege.ti unul singur.

| IleanaConsaZeAnA a răspuns:

Nu poti fi indragostita de 2 deodata. Doar unul e alesul inimii. Fa ce-ti zice inima. Sunt sigura ca acolo in inima ta il iubesti mai mult doar pe unul. Iar pe celalalt il iubesti ca pe un amic.
Succes si nu uita: fa ce-ti zice inima!

| graffman a răspuns:

Danielwinking

| TheWomanInBlack a răspuns:

Heii! In primul rand nu prea conteaza situatia financiara.In al doilea rand nu poti fi cu aman2 deodata,asa ca trebuie sa te hotarasti pe care sa il alegi. Daca Alex e departe de tine,nu inseamna neaparat ca nu puteti avea o relatie, dar daca o sa aveti una o sa apara certuri si neintelegeri.Tu esti singura care poate alege intre cei doi, dar can o faci fi sigura ca alegerea luata e una buna.

Sper ca ti-am fost de ajutor si succes!
;**

Funda?batting eyelashes

| Diiiidi a răspuns:

Nu stiu. dupa detaliiele pe care le-ai dat amandoi sunt perfecti.thinking eu as alege pe cred ca pe Daniel

| Andy_6451 a răspuns:

Nu pot sa zic decat ca peste 4 ani sau mai putin nu o sa fii cu niciunu deci ramai cu ala cu care esti acum si cu celalalt imprietenestete dar nu o face in asa fel incat ca actualu sa creada ca il inseli pentru ca tine la tine si celalalt nu...

| bengal a răspuns:

In ultima instanta dai cu banu.

| lavy_2530 explică:

Ms mult love struck stiti ce am facut? i-am ales pe aman2. alex e departe si nu ma poate supraveghea asa ca daniel ma satisface la scoala si alex cand vine! mersi mult de raspunsuri! va iubesc

| s0oBiZzare a răspuns:

Nu ezita! Adui pe amandoi in fata ta! si punele niste intrebari,, capcana,, ca sa vezi cine te iubeste mai mult si apropo fa ce iti spune inima ta nu ce spun ceilalti!