| xEndlessLove a întrebat:

Vreau sa imi dati si mie un sfat, va rog.

Acum aproximativ 2 luni un baiat de la mine la liceu cu care mergem cu acelasi autobuz a intrat cu mine in vorba si spunea ca ma place. Am intrat in jocul lui si am vorbit cu el vreo luna, in aceasta luna el tinandu-se dupa mine, spunandu-mi ca incepe sa ma placa si chestii de-astea. Si intr-un final i-am spus ca vreau sa fiu cu el. Suntem impreuna de vreo 3 saptamani, in care am fost chiar fericiti, pana astazi cand vine la mine si imi spune ca m-a vazut cu alt baiat, ceea ce nu-i adevarat si a spus ca ma crede, dar eu nu cred acest lucru. Asa si in fiecare pauze ieseam afara sau venea el la mine, dar astazi nu a mai venit, si in autobuz doar 2-3 vorbe am vorbit ca a observat el ca sunt cam suparata, si m-a intrebat de ce si nu am vrut sa ii spun, si spunea ca nu vrea sa il mai supar si eu, ca este el deja suparat, dar nu stiu de ce.

Credeti ca ma place sau isi bate joc? Multumesc :*!

Răspuns Câştigător
| DrewAndrew a răspuns:

Asa mai sunt baietii! mai au momente din astea! Incearca sa fii mai draguta cu el! exact cum erati la inceput! Si o sa fie mai binewinking

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Tu chiar crezi ca el stie?

| xEndlessLove explică (pentru DrewAndrew):

Cum sa fiu draguta cu el cand el nici nu a venit sa ma vada astazi in pauze? Spunea ca ii este dor de mine si ca abia asteapta sa ma vada si el nici macar nu vine la mine.

| xEndlessLove explică (pentru neutrino):

Normal ca stie straight face.

| unknøwn a răspuns (pentru xEndlessLove):

Tu eşti ceva prinţesă de trebuie să vină băiatul la tine să te bage în seamă? Dacă vrei să-l vezi, te duci tu să-l vezi. Sau tu eşti scutită de d-astea?

| xEndlessLove explică (pentru unknøwn):

Crede-ma ca ma duc tongue Dar oricum s-a rezolvat totul. Mi-a explicat ce are tongue