Pai e logic ceea ce spui tu.
cauta scuze.
pare schimbat
vrea sa tineti secret relatia
e clar ca mai e cu una..ar trebuii sa nu-l mai cauti si daca te va cauta el sigur o sa intrebe ce se intampla cum d enu mai vbesti cu el sau ceva i spui clar ca stii ce se petrece si nu trebuie sa-i dai explicatii k stii ca e cu aia si nu stiu ce..trebuie sal demasti astfel incat sa-ti recunoasca daca nu asta e mergi mai departe si fate macar ca nu-ti pasa, nu te merita
Buna. Pai lasa`l sa vezi daca te mai invita el, si nici nu-l mai cauta, lasa-l sa vezi daca te cauta el.
1) Poate s-a plictisit de tine. Si hai sa-ti zic ceva. Odata ce rupi o relatie cu cineva, si va impacati iar nu stiu dupa cat timp, nu mai aveti sentimentul pe care l-ati avut odata, nu mai sunteti atrasi unu de altul cum erati odata, sunteti mai distanti, si mai reci Si asta se intampla mai mereu..Si poate si-a dat seama ca nu mai are rost sa mai va impacati, si poate de aia a refuzat.
2) Poate se fereste cu tine acum ca. poate are pe altcineva..Sau poate nu mai vrea sa aiba o relatie cu tine iar, si nu vrea ca sa mai stie lumea..Asta tu trebuie sa vorbesti cu el, si sa-i spui :*
Nu insista sa-l inviti, deoarece il vei stresa si va crede ca esti topita dupa el si poate sa profite.Lasa-l sa te invite el, daca vrea cu adevarat sa te vada, o va face.Cu schimbarea, ce sa zic, poate are ceva de ascuns.Cand sunteti intre patru ochi, intreaba-l despre asta si fi atenta la reactia lui.Asa iti vei da seama de mai multe lucruri.Bafta!
In primul rand nu te place suficient pentru a avea o relatie cu tine. In al doilea rand, cred ca nici nu este inca capabil, datorita varstei, de fapte mari!
Mai tin sa mentionez ca fusese o problema de familie atunci cand trebuia sa ne vedem si nu a iesit deloc in acea zi
Ai putea sa ma adaugi in lista ta de mess? as vrea sa vorbim despre acest subiect id-ul meu : good. danielle_xD, doar daca vrei
Parerea mea e ca ar trebui sa il intrebi daca este capabil sa intretina o relatie.
Ori e cu alta.ori nu ii place sa se mai vada cu tine ...si poate ii cu tine doar asa ca sa nu f ie singur...dk as fi in locul tau i-as da liber...mai bine ii dai tu lui decat el tie
Da bineinteles al meu e ceva cu sandra ca sa stii:d