| abcdefghi a întrebat:

Vreau sa ma ajutati cu un sfat, nu cu critici! Sunt cu un baiat de 4 ani,ne iubim foarte mult, ca si cum am fi la inceput! Problema e in felul urmator, la vara fac 18 ani si imi doresc enorm sa ne cununam iar dupa a 12-a nunta etc! Dar mi-e frica de reactia parintilor, nu stiu cum sa le spun! Va rog ajutati- ma cu u sfat! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Vvistula a răspuns:

Pai ai zis fara critici, nu spun nimic rau, spune le mai intai parintilor in gluma sau mamei cand sunteti singure ca ai auzit de o fata care s a maritat la 18 ani, ce parere are si daca reactioneaza bine poti sa le spui adevarul mai tarziu parintilor, daca nu Dumnezeu sa te ajute.

13 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Esti un copil inconstient, fara nici un viitor in viata.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Vrei sa iti pui deja streangul la gat? normal ar trebui sa te preocupe bacul si admiterea la facultate, nu dorinta de a ajunge carpa numai buna de cratia a iubitului tau fara studii superioara in cel mai jalnic mod. reactia parintilor? sper sa faca tot posibilul sa nu te lase sa te mariti asa de tanara. halelelele maica sfanta disperato ceti trebuie maritis acum? Le vei smulge parintilor bucuria cea mai mare, de a avea o fata studenta care munceste si invata sa devina independenta si sa aiba o cariera dar tu preferi sa fi o amarata de carpa de sotie, maturatoare si bucatareasa viitorul la gunoi in cel mai lamentabil mod. halelele maica sfantaaaaa idioatoo, tu la varsta ta trebuie sa experimentezi cat mai multe cearseafuri. Tu trebuia sa fi studenta, nu sotie/logodnica ( titlu considerat onorific de toate frustratele incapabila sa se descurce fara barbat), sa profiti de studentia, cea mai dulce perioada a unui om. vei sta la camin unde aveai avea oportunitatea sa faci sex cand vrei cu cine vrei ( imi aduc aminte cu lacrimi de momentele mele in camin cand stiam toate paturile de la caminul de fete...), vei merge la cursuri, apoi dupa cursuri la cafea cu colegele, pe urma va gatiti va machiati, mergeti in club, faceti poze si selfie inainte de a merge in club, mergeti in club, gagati sau pur si simplu frangeti inimile baietiilor, sunteti in centrul actiunii, apoi la ora 7 dimi va intoarceti in camin si va puneti la somn, asta e distractia delicioasa ce te asteapta draga mea in studentie, iti vei face tot ceea ce iti trece prin cap. mi-e mila de bietii tai parinti, sarmanii cu ce ti-au gresit sa le arunci asa un jeg, noroi imputit in fata lor? o sa iti distrugi in cel mai jegos, ordinar, murdar si morbid tineretea daca te vei marita deja de la varsta asta. vei ajunge CARPA societatiii, iar dezamagirea parintilor va fi pe masura!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai stai sa mantui liseul si sa iei bacul, si dupa aia te cununi ca doar daca va iubiti, nu aveti nevoie de o hartie pentru asta nu? el cati ani are?

| LoveSleep a răspuns:

Bună decizie.
Spune-le, o să se bucure.
Numa vezi să vă iubiți și după ce trece vara.

| T0T a răspuns:

Spune-le pur si simplu. Ar trebui sa inteleaga mai ales daca relatia e de 4 ani si va iubiti asa mult.

| XxPaPuShIcACuFiTzExX a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe cand mantui tu liseul, Kintzi va fi mantuit deja pa toate si pa toti. Te pup, ma pupi. Te pup, iubita :*:*.

| XxPaPuShIcACuFiTzExX a răspuns:

Luati-va copii, luati-va. Dar mai intai treceti pe la pustnicul Kinzti in Muntele Apuseni pentru binecuvantare. Iti urez bafta, iubita :*:*:*.

| Holiday a răspuns:

Sunteti de 4 ani impreuna, foarte bine!
Va iubiti, foarte bine!

Dar la ce naiba graba asta cu nunta?!?

| abcdefghi explică:

Pur si simplu ne dorim sa fi m pe viata amandoi si credem ca acesta e momentul! Are 25 de ani! In zona in care stau, au fost nenumarate nunti(fete pana-n 18 ani si de 18 ani) si chiar vecina mea s-a casatorit acum avand 18 ani si mamei mele ii este foarte draga! Stiu ca toti/toate o spuneti ca sunt prea tanara si toate celelalte dar ne dorim foarte mult asta! Sa fim amandoi zi de zi! Si apropo de "cunoasterea cearceafurilor",nu sunt curioasa sa aflu cum arata alte cearceafuri alaturi de alti barbati, e perfect alaturi de acest barbat! Nu imi plac cluburile si nice selfiurile! Nici macar cont de facebook nu am! Am invatat foarte multe lucruri bune de la acest om, si nu am nici o indoiala ca e alegerea potrivita! Doar ca am o retinere, rusine fata de parinti! Pana la urma cred ca ma vor intelege, dar mi-e greu sa deschid un astfel de subiect

| abcdefghi explică:

Si cu toate astea, ma poate impedica? Daca sunt majora?

| Alexandra234girl a răspuns:

Nu cred ca vrei sa ajungi de acum sa faci mamaliga cand te trage copilul de fusta. Nu face asta. Mai astepta pana termini studiile.

| lalalala25 a răspuns:

Poti sta impreuna cu el fara sa va casatoriti, sa nu aveti copii pana tu termini facultatea, sau puteti sa va casatoriti dar sa nu faci copii...trebuie sa va ajutati reciproc, sa inteleaga cs trebuie sa termini niste studii. Daca vrei, bineinteles

| abcdefghi explică:

Vreau sa-mi termin studiile si asta vrea si el,e mai ceva decat mama cand vine vorba de scoala... copii va fi mai dificil sa avem deoarece am o mica problema! Nu vrem decat sa fim amandoi zi de zi, ne e destul de greu sa plecam unul de langa altul atunci cand ne intalnim! Nu ne grabim sa facem nunta, tot ce e dorim e sa sam impreuna! Nu cred ca e ceva atat de tragic, nu toate mariajele sunt la fel, nu toti barbatii sunt la fel si nici femeile!