| mariaalexandra97 a întrebat:

Vreau sa ma despart de prietenul meu, deoarece nu prea imi place de el pentru ca este inca un copil desi are 18 ani.Si nu stiu cum sa ii spun. Sl tine foarte mult la mine si se poarte foarte frumos cu mine de cand suntem impreuna. Amandoi suntem la aceeasi scoala. Cum sa ii spun ca vreau sa ma desparte de el?

9 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Spune-i drept si te va pretui, chiar daca pentru moment va fi foarte suparat.

| Kira5854 a răspuns:

Spune-i ca ceva nu merge, simti ca lucrurile nu sunt clare intre voi, fiind ceva ce tine relatia in ceata, nu vrei sa te gandesti zilnic daca relatia e pe drumul cel bun sau nu, asa ca iti doresti sa rupeti asta, acum decat sa realizati peste o perioada de timp in alte moduri care nu vor fi deloc preferabile nici pentru tine, nici pentru el. Vrei sa ramaneti prieteni (asta daca vrei) pentru ca nu vrei sa pierzi o persoana cu care ai impartit atatea.

| SMTHING a răspuns:

Spune-i cu propriile tale cuvinte. Adica fii sincera cu el

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Spune-i foarte simmplu ca nu mai merge si vrei sa incerci si altceva, punct

| Kriss96 a răspuns:

Poti sa incerci sa-i spui exact adevarul. Poate pana la urma se va schimba. Ce anume te deranjeaza mai exact? Baietii in general sunt mai copii ca noi. Dar cresc si ei pana la urma.

| Oana92 a răspuns:

El e copil la 18 ani? Si cum ai vrea sa fie? laughing

Vrei sa te desparti de el pentru ca tine la tine si se poarta frumos? Bravo! Spune-i si lui asta si apoi fugi in bratele unui vagabond care in loc de flori si imbratisari o sa iti dea palme si injuraturiwinking

Nu il meriti!

| Xpressurself a răspuns:

Cam asa sunt baietii la 18 ani. Copii. Tu vrei un baiat mai matur. Sare si piper.
Intrebarea ta este cam copilaroasa sincer sa-ti spun happy Si tu esti o copila, nu vezi asta? Cate fete ar vrea sa se poarte cu ele cineva frumos dar nu sunt asa de norocoase ca tine.
Asigura-te insa mai intai ca lamuresti cu el ce anume vrei de la relatia cu el. Poate nu stie ce astepti tu de la el sau nu stii tu cum sa ceri. Posibil sa stie sa te faca fericita dar nu stie ce vrei. Daca nu vrea sa inteleaga atunci spune-i ce simti si de ce nu merge. De multe ori insa o discutie deschisa poate rezolva problema. De exemplu, uite Gigele, vreau sa ma scoti mai des in oras, sa ma iei cu tine, vreau sa te porti putin mai matur fata de prietenii mei, sa nu mai zici aia si aia etc. Asta numai tu o poti stii.

| Celcareajuta a răspuns (pentru Oana92):

Eh amu' intelegi matale de ce baietii destepti nu isi arata foarte des sentimentele(pentru ca li se intampla exact ce pateste baiatu asta). Iar pentru. autoarea intrebarii...in general barbatii sunt baieti cu jucarii scumpe, indiferent daca au 18 ani sau 80 happy

| Madalyn3 a răspuns:

Vrei sa te desparti de el ca se comporta frumos cu tine si tine foarte mult? Desparte-te de el, nu-l meriti.