| Alex_Alexandru_1995_GsTh a întrebat:

Vreau sa stiu ce ar trebui sa fac? Sunt gay si mi-e foate greu de ceva vreme mama ma tot nebunea la cap de ce m-am desp de fosta prietena si de ce numai ies afara cu prietenii, iar eu la nervi i-am zis ca sunt Gay.A reactionat urat si ea si tatal meu si Ma fortau sa merg la doctor asa ca am decis sa plec de acasa si asa am facut... Am luat ceva bani de acasaa si acum stau singur in gazda si am si un sevici bun..deci pana aici totu este bine dar chestia este ca eu n-am curaj sa imi exprim sentimentele fata de vreun baiat pentru ca mi-e frica de un refuz iar pe internet nu cred ca poti vreodata sa te intalnesti cu cineva. Va rog spuneti-mi ce ar trebui sa fac mai ales ca prietena mea inca mai spera ca o sa ne impacam am si parola ei de fb si toti baietii care vor ceva ea le spune ca inca este cu mine. Chiar mi-a spus ca daca nu ma intorc la ea se sinucide dar eu n-am atractie la fete mi-e foarte greu...ce ar trebui sa fac si va rog cine nu este de acord cu orientarea mea sa nu comenteze pentru nu v-as dori sa fiti in sufletul meu

6 răspunsuri:
| DiamondShine a răspuns:

Verry hard.dc ai mai stat cu fete daca iti plac baietii? Eu zic sa incerci sa gasesti pe cineva pe gustul tau pentru ca sunt baieti gay si ce sa iti mai zic, atentie pe viitor sa nu mai faci fetele sa sufere ca uneori din disperare esti dispus sa faci o nebunie si apoi ai sa le ai pe constiinta.

| RAY a răspuns:

Ai gresit cand ai stat cu o fata daca stiai ca esti gay, poate fata aia sufera nu-i frumos cea ce ai facut, sunt baieti gay, bi destui pentru tine daca simteai ca nu te atrag aiurea, ce sa faci sa-i spui adevarul asta sa faci

| Alex_Alexandru_1995_GsTh explică (pentru RAY):

Ma Crezi ca acea fata Mi-a spus asa in gluma sau poat chiar asta credde caa daca ara afla ca sunt si gay pe ea n-ar intresa-o numai sa fiu cu ea si atat o interesa.Eu cerd k este un pic egoista daca gandeste asa dar in fine chestia este inca n-am gasit o persoana de acelasi sex cu mine nu stiu dar eu pur si simplu nu-i gasesc. Unde ar trebiu sa caut eu sunt din Sibiu

| RAY a răspuns (pentru Alex_Alexandru_1995_GsTh):

Te pot intreba cate ceva?

| Alex_Alexandru_1995_GsTh explică (pentru RAY):

Daa

| Danişor a răspuns:

Bine in primul rand rezolva cu gramatica.In al doilea rand ai gresit cand ai stat cu fata daca stiai ca esti gay, poate chiar fata suferea.Sa stii ca nu-i frumos ceea ce ai facut, dupa mine mi se pare ciudat ca un om sa fie gay...este foarte ciudat