Cine vorbeste de sex doar la 18 ani a trecut prin viata degeaba, asa ca Violleta si Emilian. Au ramas in urma cu gandirea cel putin 100 de ani, dar si atunci fetele se maritau intre 16 si 18 ani.
Cel mai important este sa fi pregatita psihic ca vrei sa o faci. Ma refer la tine ca fata, ca un baiat o vrea oricand.
Apoi prima etapa a sexului este preludiu sau popular incalzirea. Aceasta etapa poate incepe in afara patului si terminata in pat. Saruturi peste tot, atingeri intime, fara degete in pasarica daca esti virgina. Daca este la inceput preludiul trebuie sa dureze cel putin 30 de minute. Ca fata trebuie sa simti ca il vrei in tine. E bine sa ii dai un semn cand il vrei. Mai ales daca si el este la inceput.
Nu știu dacă ești bărbat sau femeie dar cel mai bun sfat pe care ți-l pot da este,, Preludiul" daca nu faci așa ceva practic degeaba mai faci sex pentru că nu vei fii încălzit/a
Ce înseamnă vrei să știi?
•Preludiul se face înainte de actul sexual.și înseamna săruturi, atingeri, puteți începe cu un vin roșu..va luați în brațe..etc fa asta vreo 15 minute și după aia poți face sex.
Daca ești bărbat asta e cel mai bun sfat ever ca să-ți satisfaci iubita..pentru că tu te vei satisface mai mult în timpul actului dar depinde..Si nu cred că orice user de pe aici m-ar putea contrazice când spun că e cel mai bun sfat ever.
Daca ești femeie arătai iubitului tau ce am scris eu aici
Începe așa:
1.Preludiu
2.Sex
3.Timpul petrecut după sex, va luați în brațe vă uitați la ceva la tv..etc
Consider că e cel mai bun răspuns, sper că te-am putut ajuta
Am înteles, în orice caz..cred că și dvs sunteți de acord cu mine, nu?
Ehee, pe vremea mea, daca voiam sa bag vaporul in port trebuia mai intai sa ma casatoresc cu duduia in cauza!
Primul pas este sa te docuemntezi sau sa citesti despre protectie si contraceptie.
Protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Te protejezi de sarcini nedorite si de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......dolescenti
Dar cel mai important este sa termini scoala! Termina 12 clase si ia BAC-ul, daca vrei sa faci ceva in viata.
DA brusC Dupa 100 de ani lumea a devenit inteligenta)) HAHA.
Tu crezi ca o placere de cateva minut valoreaza decat un om pentru o viata intreaga? eu zic sa mai faci reactualizarea bilantului. Daca sexul dicteaza sau orice placere e ca si cum te intorci in lumea vegetativa, un fel de larva. Sex =conexiune = creare
Nu vreau belele (am anxietate) dar varsta legala in Romania e de 16 ani minim. https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/109855
a se vedea de la art 218 in jos. Sper sa ajute informatia