| elena1919 a întrebat:

vreau sa va cer o parere.sunt cu prietenul meu de 3 ani impreuna,e primul meu prieten,am avut mereu incredere in el, in timpul sexului deoarece a spus ca se poate abtine la ejaculare si nu isi da drumul in mine.asa a si fost.am facut mereu sex neprotejat.dar acum ca sunt mai mare ma gandesc sa nu mai las asta pe seama norocului si sa incepem sa ne protejam.el spune ca nu suporta prezervativul.dar as vrea sa o facem cu prezervativ, este egoist din partea mea sa l fac pe el sa "se chinuie "cu prezervativul? sau sa iau eu anticonceptionale? tinand cont de fapul ca "ofera" mai multe dezavantaje acc`urile.ce credeti?

11 răspunsuri:
| skaterul1 a răspuns:

Daca ai facut-o si pina acum fa-o in continuare ai incredere in el atunci fa-o

| χƒяυмυѕιкαχ a răspuns:

Ai incredere in el dar ai grija!

| anonima3389 a răspuns:

Pai mi se pare aiurea..nu te-ai protejat la inceput si te protejezi acum? inteleg sa fie invers.dar asa cum zici u...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Era mai bine daca v-ati fi protejat de la inceput...asa ai fi evitat situatia asta. In legatura cu intrebarea, e mai egoist el daca te pune sa te protejezi, decat daca s-ar proteja el.

| dreamgirl94 a răspuns:

Anticonceptionalele nu ti ofera niciun dezavantaj..alea sunt povesti scoase de idioate care n-au habar sa le foloseasca.ia pilule ca intr-adevar, sexul cu prezervativ nu e tocmai confortabil dar macar e safe.

| 7r31 a răspuns:

Si eu am fost exact in aceeasi situatie ca si tine. Recunosc ca era putin iresponsabil din partea noastra, si ma bucur ca am avut norocul sa nu apara o sarcina nedorita. Acum iau anticonceptionale de 7 luni deja si ma simt mult mai linistita. Nu am stres ca se sparge prezervativul, sau ca pot ramane insarcinata. Am fost la un control inainte sa le iau, mi-au fost recomandate de medic si merg la control din 3 in 3 luni. Tu decizi ce e mai bine pentru voi, dar eu zic sa fi mai responsabila decat ai fost pana acum! Protejati-va, indiferent ce metoda ati folosi happy

| Mihai118 a răspuns:

Nu este egoism din partea ta. Cel mai bine dupa parerea mea e sa folositi prezervativul! Isi gaseste unul pe masura si nu il mai jeneaza...
Bafta!

| elena1919 explică (pentru dreamgirl94):

Am inteles ca ingrasa..dereglari hormonale si ale menstruatiei...sado sa iau ce sa fac.straight face

| elena1919 explică (pentru 7r31):

Si cum e?big grin te ai ingrasat sau te simti altfel? ca asa am inteles eu ...acum depinde si de organismul fiecareiahappy

| dreamgirl94 a răspuns (pentru elena1919):

Nuuu..alea is vrajeeeli..eu iau de 8 luni si n-am nicio treaba:*

| 7r31 a răspuns (pentru elena1919):

Nu, ma simt perfect normal, m-am ingrasat putin, cam 3 kg, dar din cauza ca m-am lasat de sport, nu din cauza lor. Mi-a regulat si ciclul + ca ma scapa si de durerile menstruale care nu mai sunt asa intense si nici ciclul nu mai e asa de abundent si nu ma tine asa mult cum ma tinea inainte. Ideea e sa faci un control inainte si medicul ti le va prescrie pe cele care ti se potrivesc tie. Rau nu au cum sa iti faca. Si cel mai bine e sa iti fixezi o ora convenabila sa le iei (de ex. sa nu le pui dimineata la 8 ca poate duminica dormi la ora aia), eu le iau seara la 9, am si alarma pe telefon. Daca mai ai alte intrebari, as fi bucuroasa sa te pot ajuta happy