| emty1 a întrebat:

Vreau sa va povestesc, ceea ce se intampla cu viata mea.
Va rog sa tratati cu seriozitate si sa ma ajutati. Sunt Vlad am 19 ani jumate si sunt intr-o relatie de 7 luni cu iubita mea, ea avand 18 ani(clasa a11a).
Nu as putea sa va spun cat de mult o iubesc, cat de mult inseamna pentru mine. Am facut totul pentru ea! I-as dona si inima daca ar avea nevoie de ea, indiferent ce se intampla. Lucruri din astea i-am spus si ei, ii spun in fiecare zi cat de mult o iubesc. Ea nu are o situatie financiara foarte buna, e o fata fara parinti, stand cu o matusa. Am facut totul pentru ea, am lasat mult de la mine, i-am oferit toata iubirea mea. In ultimul timp, nu am mai putut comunica, ea nu mai avand telefon... Am facut posibilul sa ii iau telefon de ultima generatie, peste 15mil+ in ciuda faptului ca familia mea nu are uneori sa imi dea bani pentru mancare si altele.Si aceasta situatie o cunoaste si ea. Suntem amandoi "vai de noi". Dar am daruit totul! Am fost extrem de bun, nu i-am cerut niciodata sa se culce cu mine.Nu i-am vorbit niciodata urat, ceea ce ea uneori m-a facut sa ma simt groaznic, sa ma faca in mai multe feluri. Sunt in perioada cand, am bacul. Familia mea e din ce mai naspa(lipsa baniilor) o data am plans in fata ei, ca nu ma intelege, ca e indiferenta. Credeam ca ma intelege, credeam ca stie cum e sa nu ai! in fine. Trecand peste asta, in ultimile zile, nu mai vorbeste cu mine prea mult, e foarte nervoasa, se enerveaza din orice, mi-a spus intr-un mesaj ca "nu mai poate fi frumos nimic in relatia noastra, ai facut sa se risipeasca totul prin felul meu de a fi." Si-a inchis facebook-ul, nu stiu ce sa fac. O iubesc enorm! O inteleg ca acum 2 luni a aflat ca i-a murit tatal natural. E o fire mai inchisa, recunosc ca uneori sunt enervant, sunt prea atent cu ea... daca e suparata, fac orice sa fie vesela, sa fie fericita. Atatea poezii, vorbe frumoase, reale, nimic spus la vrajeala, am fost sincer, nu am avut pe alta si nici nu am. Cu ce am gresit?crying (scuze daca nu sunt coerent in ceea ce spun si poate am facut greseli gramaticale, dar in acest moment, debia sunt in stare sa mai tastez.) Va rog mult, ajutati-ma cu sfaturi.

Răspuns Câştigător
| NoNameexd a răspuns:

Heeeeey,am citit,din tot ce am citit,esti un baiat cu capul pe umeri,si sti ce vrei,insa vezi tu. nu poti multumi pe toata lumea. poate ca si ea este stresata din cauza situatiei ei. ai rabdare cu ea. poate ca nu vrea o relatie pentru ca este destul de necajita si suparata si probabil din cauza ca si ea te iubeste,nu vrea sa-ti faca mai rauu. Poate fi asta o cauza a ceea ce a spus,eu iti o chestie,daca o iubesti asa mult cum zici NU-ti pierde speranta,lupta pentru ea,caut-o mereu,fi cu ea cand ii este cel mai greu,dar nu fi nici stresant,o sa vada cat de mult o iubesti la un moment dat, aratandu-i asta prin fapte din ce in ce mai mult, iar daca vezi ca o tine pe a ei, mai tine-te ceva timp dupa ea, nu-ti pierde speranta. daca se ajunge la mai rau. opreste asta..si mergi mai departe..Insa totusi. nu-ti pierde speranta si lupta pentru ea, daca tu consideri ca asta vrei si ca se merita, si nu mai dispera, nu mai fi suparat, ca totul o sa fie bine! Capul sus, tot raul spre bine!

16 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Cand esti prea bun, esti luat de prost. Obisnuieste-te, asa-i viata!

| soricelulRulz a răspuns:

Hey Vlad, ce pot spune e ca din ce am citit esti un baiat de nota 10000, felicitari pentru cum te comporti cu fata aia, tot respectul
si acum sa vedem cum rezolvam problemawinking
du-te la ea, du-te la ea acasa sau la scoala oricunde unde ve-ti fi fata in fata si spune-i ca nu mai sti ce sa faci, ca nu sti ce se intampla cu voi, o poti intreba simplu "ce se intampla cu noi?" vorbeste cu ea, comunicarea e cheia orcicarei relatii
Baftawinking (ci cu fata, si la bac)

| DanyelFSN1 a răspuns:

Ma nici eu nu stiu exact cum un om ca tine are parte de asa ceva? parerea mea e ca c`am multa atentie ingrasa, las`o mai moale cu atentia si fii si tu mai indiferenthappysper sa-ti fie bine

| sensualus a răspuns:

Decat ii lu-ai tel ala, mai bine aveai 10 femeihappy, care poate macar cateva tineau la tine pe bune

| emty1 explică:

Nu stiu cu ce i-am gresit... Poate e prea multa bunatate, dar nu ma pot comporta altfel! Cand iubesc o persoana, chiar o iubesc! Nu stiu ce sa fac, chiar nu stiu...crying

| emty1 explică (pentru DanyelFSN1):

Tu ai putea sa lasi persoana pe care o iubesti? Mai ales ca nu are nimic! Nu are prietene, e ciudatica...dar eu o iubesc! Nu stiu ce s-a intamplat in ultimul timp cu ea, de ce e asa indiferenta. Raspunsuri "ca asa vreau eu" am auzit in ultimile 3-4 zile.

| VadTot a răspuns:

Salut Prietene!
Stii ce Ia gata Cu prostiile astea de doi bani Da? Cum adica i ai luat telefon de 15milioane? De parca parintii tai fac banii la masina de scris! Ce iubire i asta in care ea iti arata doar indiferenta si comportament..nepotrivit?
Acum tu alegi ori continui relatia asa.ori o lasi..degeaba ne intrebi pe noi ce sa faci tu..ca tot ce vrei verea tu vei face!

| DanyelFSN1 a răspuns (pentru emty1):

Ma sincer M`as desparti m`ai greu de ia cand stiu ca am pus suflet in relatie si iti dau dreptate deplina pentru ca tu ai fost alaturi de ea mereu si ai sustinut`o asa cum trebuie, si app trebuie sa purtati o discutie pe tematica asta.happy

| Bellamya a răspuns:

Poate s-a simtit jignita ca i-ai luat atatea lucruri si ai facut atatea pentru ea si ea nu intelege ca nu trebuie sa iti dea nimic in schimb. caut-o si fa un gest mega romantic prin care sa ii demonstrezi ca o iubesti mult. dar tu trebuie doar sa fii sigur ca ea inca te mai iubeste.

| Exilee a răspuns:

PAI de capul meu, tara moare de tatari, fata bea cu lautari.AI fost mult prea bun. De fapt, sunt obosit sa-ti mai scriu acum, dar iti pot spune ca din fata cea ''iubitoare/dragastoasa'' ai ''transformat-o'' ai transformat-o-ntr-un ''monstru'' ( sau poate si-a scos adevarata ''masca''?)

Succes, multa bafta, sper sa ma fi inselat si sa va impacati!

PS: numai fi asa de bun cu ea. In ziua de azi, aceste ''monstre'' trebuie manuite cu grija pentru ca apoi sa nu izbucneasca ''reactia-n lant'' (adica sa te ia drept fraier...)

| pinkystyleツ a răspuns:

Baieți ca tine mai rar. Eu zic ca trebuie sa te obisnuiesti cu ideea. Tu nu ai nimic de pierdut in schimb ea... Stii vorba aia : UN ȘUT IN FUND E UN PAS INAINTE! Bafta

| Alicezzz a răspuns:

Hey, parerea mea este sa discuti cu ea foarte serios, daca ea mai are sentimente pentru tine sincere, cu siguranta iti v-a spune, deschide subiectul cu ea si spune-i ce te deranjeaza, nu iti irosi timpul, bani si tineretea, daca ea nu te mai doreste in viata ei, poate si pierderea tatalui ei este un motiv de schimbare in atitudinea ei fata de tine, dar asta se rezolva prin COMUNICARE.Incearca sa o faci sa se deschida in fata ta, sa iti spuna exact de ce este afectata, ceva in sufletul ei s-a produs, poate se simte prea singura, poate nu mai are incredere nici macar in tine(dar nici ea nu stie motivele), poate are un moment de ratacire, dezamagire.Situatia materiala normal ca conteaza intr-un cuplu, din ce inteleg nici tu, dar nici ea nu sunte-ti pe roze, ok dar ai facut niste eforturi pentru ea, poate ea apreciaza asta sau poate nu, dar nu uita ca ai 19 ani si trebuie sa iti faci un viitor, sa iei bacul si sa incepi un drum in viata, daca tu nu ti-l faci, nimeni nu vine sa ti-l faca! ok? Din ce am citit observ sa te cam pui pe planul 2, ok o sa ai timp in viata sa faci asta, dar nu acum, nu este momentul tu trebuie sa te gandesti la ce vrei sa faci cu viata ta, daca pierzi trenul asta altul nu mai vine, dar iubitele or sa vina si or sa plece din viata ta una cate una, pana o sa te opresti tu la cea pe care o vei alege pentru totdeauna! Incerca sa discuti cu ea, daca vezi ca nu ajungi la nici un rezultat favorabil, lasa timpul sa treaca si ea o sa vada daca ii este bine fara tine sau cu tine, dar tu in timpul asta, cauta sa bati fierul cat este cald si sa iti iei bacul si sa iti vezi usor de drum in viata! Daca ea te iubeste si te vrea in viata ei, o sa te caute! Bafta iti doresc in tot ceea ce vei face de acum incolo!

| Nordic a răspuns:

Ok, observ că nimeni nu s-a gândit la varianta asta. Dar dacă are pe altcineva? Sau poate nu are, dar dacă-i place de altcineva? Se poartă ca curu' cu tine dintr-o dată. Încercă s-o descoși.

| 7639781254 a răspuns (pentru emty1):

Modul in care te comporti este de nota 10. Fe licitari pentru asta. Trebuie sa te comporti asa doar cu o persoana care stie sa aprecieze. Iubita ta nu prea stie. Oamenii extrem de buni si generosi, ca tine, sunt luati de fraieri. Am un prieten care e exact in aceeasi situatie ca tine. Bine, la el e de vina si prostia. happy Are doar 15 ani, o prietena rea, geloasa, enervanta, suparacioasa, plina de fite etc, dar el se viseaza casatorit cu ea si cu o droaie de copii. Sfatul eu pentru tine e sa fii mai barbat. Nu incerc sa insinuez sa te duci sa o bati. Ai putea sa incepi prin a nu mai plange in fata ei, prin a nu-i mai cumpara cadouri exagerat de scumpe, prin a nu-i mai spune "te iubesc" de 1000 de ori pe zi. O fata are nevoie sa fie iubita, dar are nevoie si de un barbat adevarat langa ea, mai ales la varsta ei. Iti doresc mult succes! :*

| vnvrgvskjdv a răspuns:

E foarte foarte frumos ceea ce faci.Las-o putin timp singura, poate asta si vrea. Poate a patit ceva si nu vrea sa-ti spuna stiind ca esti foarte grijuliu si ca te-ar ingrijora sad. Las-o putin, dar pregateste-te si pentr-o despartire; Suna urat, dar e foarte posibil.Multa bafta :*!

| Hota a răspuns:

Am facut posibilul sa ii iau telefon de ultima generatie, peste 15mil+ in ciuda faptului ca familia mea nu are uneori sa imi dea bani pentru mancare si altele.

E bun! unde e logica ta?