| Mariiiiaa828 a întrebat:

Buna. Vreau sa va povestesc intamplarea mea. Am cunoscut un barbat mai in varsta ca mine cu 20 de anii, am vorbit cu el o luna de zile (el insistand sa facem dragoste) am spus sa mai asteptam, la inceput parea foarte apropiat de mine si ne intelegeam foarte bine, pana la urma am cedat si am facut cu el.Mentionez ca nici nu a pomenit de prezervativ a trecut deja la actiune. Noi la inceput am vorbit de o relatie serioasa,dar dupa ce am ajuns cu el la pat a inceput sa se schimbe sa astepte sa l caut eu,sa ma invite la el. Eu am spus ca vreau o relatie nu doar pe cineva sa mi o trag,iar de atunci se comporta copilareste nu mi raspunde, e o fire ciudata. Ba chiar ce l am cautat si aseara si niciun semn. Ce parere aveti? Ce a vrut,? Fuge de mine sa nu cumva sa se indragosteasca? As fi apreciat sa mi fi spus in fața intentia lui si sa fi fost sincer macar nu sa fuga.

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

La 20 de ani esti foarte naiva (eufemistic vorbind) ca nu-ti dai seama ca a vrut doar sex si nu-l intereseaza o relatie cu tine, cu atat mai putin dragoste.

| Kufu95 a răspuns:

A vrut doar sex, asta a fost de fapt faza.

| wildthing a răspuns:

Ti s-a mai spus, dar din moment ce nu ai fost capabila sa iti dai seama de una singura, cred ca e bine sa o auzi de la cat mai multi: a vrut doar sex.

| siriusblack98 a răspuns:

Ti-ai luat ceva ce se numeste teapa. N-ai mai luat teapa pana acum?

| darrio2007 a răspuns:

Intelegi foarte greu. Te-a vrut doar pentru sex.
Esti naivă rau.
Ăla este insurat, a vrut sa mai schimbe si el rutina din casnicie.

| Emilian65 a răspuns:

Omul și-a atins scopul de a face sex cu tine și acum nu-l mai interesează relația cu tine.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu stiu cati ani ai, dar ai fost foarte naiva.

Ai cedat pentru ca asa ai simtit tu sau pentru ca a insistat el?

Inainte de actiune, ar fi trebuit sa aveti macar o discutie despre protectie. Nu e subiectul preferat al barbatilor, dar tu ca femeie trebuie sa insisti si sa ai grija de tine si de sanatatea ta.

Sper ca ai invatat ceva din experienta asta.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Ai prea mari pretenții de la un curvar.
A vrut doar fofo de la tine. A obținut, deci va trece la următoarea victimă.