anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa va spun ca ma cam tem de prietenul meu,adica eu stiu ca nu-i cu mine doar ca s-o facem, dar intr-un fel cred si asta.Voi ce credeti daca suntem de aproape 5 luni, dar am avut 2 certuri la care fiecare a tinut o luna cam asa. Si a doua oara el si-a cerut scuze intr-un mod foarte ok si mereu ma pupa si nu ma mai lasa din bratele lui si asa mai departe si niciodata nu a adus vorba de sex sau chestii asemanatoare. Desi eu simt ca ii cu mine pentru ca ma iubeste dar cateva prietene tot imi spun ca ma foloseste...

Răspuns Câştigător
| Lexiiii a răspuns:

Lumea e invidioasa! Nu ar trebui sa te iei dupa gura lumi. Tie ce iti spune inima? Ar fi mai bine sa ai si in el un pic de incredere. Totusi daca nici macar nu a adus vorba de subiectu "sex" este clar ca te iubeste. Si totusi sunteti de 5 luni impreuna. Un baiat nu sta atat dupa o fata daca uramreste ceva. Daca nu te iubea iti zicea din primele saptamani sa faceti ceva. Asa ca nu mai baga in seama ce zice toata lumea. Bafta!winking

7 răspunsuri:
| Belluuu a răspuns:

Fa ce crezi tu ca-i mai bine dar parerea mea ii prea devreme sa-i dai pasarica mai poate astepta si el 2/3 luni daca te iubeste cu adevarat happy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lexiiii):

Eu simt ca ma iubeste si acum o luna si ceva a incercat sa facem si pe urma i-am spus ca sunt virgina si nu-i momentu potrivit si a inteles si pe urma cu cateva minute tot ma tinea in brate ma pupa nu facea invers se supara sau stiu eu. Si atunci fix in momentul ala mi-a zis prima oara ca ma iubeste...

| FLuturas1albastru4 a răspuns:

Fa ce iti spune inima, eu am renuntat la o iubire din cauza vorbel si acum regret acest lucru, si acul il mai iubesc, dar e prea tirziu

| L7w7n7d7 a răspuns:

Am înţeles.
Şi?
Nu văd nici-o întrebare.

| yutsa a răspuns:

Eu cred ca te iubeste. Daca si-a cerut scuze...nu orice baiat ar face asta.

| sensualus a răspuns:

Si daca o sa-l pierzi, ca-l tii prea mult pe uscat, cum o sa-l mai iei din patu alteia?!

| h3r a răspuns:

@Lexiiii vorbește prostii!
Dacă certurile au ținut 1 lună fiecare, în concluzie n-ai stat cu el nici 3 luni.
Ăla face mofturi și tu îi cazi în plasă.
Prietenele tale ți-au spus adevărul!