Lumea e invidioasa! Nu ar trebui sa te iei dupa gura lumi. Tie ce iti spune inima? Ar fi mai bine sa ai si in el un pic de incredere. Totusi daca nici macar nu a adus vorba de subiectu "sex" este clar ca te iubeste. Si totusi sunteti de 5 luni impreuna. Un baiat nu sta atat dupa o fata daca uramreste ceva. Daca nu te iubea iti zicea din primele saptamani sa faceti ceva. Asa ca nu mai baga in seama ce zice toata lumea. Bafta!
Fa ce crezi tu ca-i mai bine dar parerea mea ii prea devreme sa-i dai pasarica mai poate astepta si el 2/3 luni daca te iubeste cu adevarat .
Eu simt ca ma iubeste si acum o luna si ceva a incercat sa facem si pe urma i-am spus ca sunt virgina si nu-i momentu potrivit si a inteles si pe urma cu cateva minute tot ma tinea in brate ma pupa nu facea invers se supara sau stiu eu. Si atunci fix in momentul ala mi-a zis prima oara ca ma iubeste...
Fa ce iti spune inima, eu am renuntat la o iubire din cauza vorbel si acum regret acest lucru, si acul il mai iubesc, dar e prea tirziu
Si daca o sa-l pierzi, ca-l tii prea mult pe uscat, cum o sa-l mai iei din patu alteia?!
@Lexiiii vorbește prostii!
Dacă certurile au ținut 1 lună fiecare, în concluzie n-ai stat cu el nici 3 luni.
Ăla face mofturi și tu îi cazi în plasă.
Prietenele tale ți-au spus adevărul!