Parerea mea e sa-l lasi acum vreo 2-3 zile,cit e enervat, pentru ca oricum daca-l suni nu va ridica... dupa care incerci sa te intilnesti cu el, explici situatia, iti ceri scuze daca e cauza(nu stiu ce ai facut?), si cred ca va merge.mai faci si tu ochi dulci sau nu stiu ceva ce-i place lui, in fata la ce nu poate rezista, tu il stii mai bine.si sper ca va merge
Daca ai vorbi putin mai clar si mai coerent, nu ar strica deloc, iar in felul asta am intelege si noi ce-ai avea pe suflet.
Sau daca toata lumea a inteles, spune-mi mie mai clar ca sunt mai inapoiat cu privire la acest domeniu.
Poti sa scrii CORECT? Nu inteleg mai nimic din ce scrii aici! Aseara m-am certat cu prietenul meu au am fost."au am fost" cum vine asta?
Ylinka draga! Ca-m e incilcita povestea ta. prima intrebare:Tu ai mers in club cu el sau fara el?
a doua: cine s-a urcat in masina lui?
a treia: a mai facut asa faze? gen sa te injure, sa ridice vocea la tine?
Tu vrei sa te mai impaci cu el dupa ce ti-a facut? Scuza-ma k iti zic dar te-a luat de proasta
Sa te impaci cu el? Nici vorba, el te cam i-a de proasta ca poate sa faca ce vrea cu tine. Dupa tot ce ti-a facut eu nici nu-i raspundeam la telefon.Si ce daca nu ti-a sters nr si de pe facebook, mai sunt o groaza de baieti si mai buni ca el.
Asculta-ma e prostie sa te impaci cu el.
"Ca-m"?
"Cam" se scrie scrie legat atunci când are rol de adverb cu sensul de "aproximativ / oarecum / prea": Vom ajunge cam peste o oră / Vom ajunge cam târziu / Vremea este cam rece.
"C-am" se scrie cu cratimă atunci când este format din conjuncția "că" și verbul auxiliar "am": Mi-au spus c-am venit prea târziu.