Buna
Pff cam greu. Nu a fost frumos ce ai facut, fiind prietena ei, trebuia sa vorbesti cu ea ca tie iti place de baiatul pe care ea il tine pe post de ``catelus`` si poate lucrurile ieseau mult mai bine. Tu ce ai fi vrut? Sa se consoleze cu tine baiatul pe post de ``catelus``? Banuiesc ca asta asteptai. E ranit baiatul incearca sa-l consolezi, fii alaturi de el ca o prietena.
Nu am inteles nimic sincer...""a aflat ca i-am zis ca i-am zis si lui ca a aflat ce i-am zis eu lui si a zis"" ..deja m-ai ametit grav
"Ieri prietena mea a afat ca i-am zis si i-am zis si lui caea a aflat ce i-am zis eu lui"
Nu o lua in rau dar cred ca nu sti sa citesti
Bine bro, cum zici tu
Sa inteleg ca iubirea ta fata de el a trecut de barierele priteniei, esti constienta ca nu ai facut bine si ca poate prietena ta e foarte dezamagita ...cu timpul iti vei da seama ca un baiat, iubit sau cum vrei sa-i spui tu gasesti la tot coltul, e plina lumea de prostii, dar o prietena adevarata o intalnesti poate odata in viata ....si in leg cu baiatul lasa-l pe el sa te caute, sa-ti spuna sa va intalniti si etc, nu incerca sa tragi de el pentru ca nu rezolvi nimic, viata merge inainte draga mea cu sau fara el!