Buna
Pff cam greu. Nu a fost frumos ce ai facut, fiind prietena ei, trebuia sa vorbesti cu ea ca tie iti place de baiatul pe care ea il tine pe post de ``catelus`` si poate lucrurile ieseau mult mai bine. Tu ce ai fi vrut? Sa se consoleze cu tine baiatul pe post de ``catelus``? Banuiesc ca asta asteptai. E ranit baiatul incearca sa-l consolezi, fii alaturi de el ca o prietena.
Sa inteleg ca iubirea ta fata de el a trecut de barierele priteniei, esti constienta ca nu ai facut bine si ca poate prietena ta e foarte dezamagita ...cu timpul iti vei da seama ca un baiat, iubit sau cum vrei sa-i spui tu gasesti la tot coltul, e plina lumea de prostii, dar o prietena adevarata o intalnesti poate odata in viata ....si in leg cu baiatul lasa-l pe el sa te caute, sa-ti spuna sa va intalniti si etc, nu incerca sa tragi de el pentru ca nu rezolvi nimic, viata merge inainte draga mea cu sau fara el!
Nu am inteles nimic sincer...""a aflat ca i-am zis ca i-am zis si lui ca a aflat ce i-am zis eu lui si a zis"" ..deja m-ai ametit grav
"Ieri prietena mea a afat ca i-am zis si i-am zis si lui caea a aflat ce i-am zis eu lui"
Nu o lua in rau dar cred ca nu sti sa citesti