| hotstyle a întrebat:

Buna,vreau si eu un sfat pentru problema asta: Prietena mea s-a combinat cu un baiat dar nu il iubeste dar el da, ei ii place de un alt baiat si pe acesta il tin pe post de catelus, mie imi place de baiatul ala asa ca i-am zis ce face prietena mea deoarece nu am putut sa ma abtin dupa el a inceput sa vorbeasca cu mine si mi-a zis ca o sa se desparta de ea si sa fie cu mine.Ieri prietena mea a afat ca i-am zis si i-am zis si lui caea a aflat ce i-am zis eu lui si a zis ca nu ii pasa si a devenit distant fata de mine, ce sa fac?

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AleXisAleXis a răspuns:

Buna
Pff cam greu. Nu a fost frumos ce ai facut, fiind prietena ei, trebuia sa vorbesti cu ea ca tie iti place de baiatul pe care ea il tine pe post de ``catelus`` si poate lucrurile ieseau mult mai bine. Tu ce ai fi vrut? Sa se consoleze cu tine baiatul pe post de ``catelus``? laughing Banuiesc ca asta asteptai. E ranit baiatul incearca sa-l consolezi, fii alaturi de el ca o prietena.

| Anuttzzik a răspuns:

Sa inteleg ca iubirea ta fata de el a trecut de barierele priteniei, esti constienta ca nu ai facut bine si ca poate prietena ta e foarte dezamagita ...cu timpul iti vei da seama ca un baiat, iubit sau cum vrei sa-i spui tu gasesti la tot coltul, e plina lumea de prostii, dar o prietena adevarata o intalnesti poate odata in viata ....si in leg cu baiatul lasa-l pe el sa te caute, sa-ti spuna sa va intalniti si etc, nu incerca sa tragi de el pentru ca nu rezolvi nimic, viata merge inainte draga mea cu sau fara el!

| hotstyle explică (pentru Anuttzzik):

Mi-am revendicat prietena, si de el nu ma mai intereseaza.

| Đεмоη a răspuns:

Nu am inteles nimic sincer...""a aflat ca i-am zis ca i-am zis si lui ca a aflat ce i-am zis eu lui si a zis"" ..deja m-ai ametit grav

| LiveInXtreme a răspuns (pentru Đεмоη):

"Ieri prietena mea a afat ca i-am zis si i-am zis si lui caea a aflat ce i-am zis eu lui"
Nu o lua in rau dar cred ca nu sti sa citesti

| Đεмоη a răspuns (pentru LiveInXtreme):

Bine bro, cum zici tuwinking