Nu e acelasi lucru, fetele care permit baiatului sa bage degetul si nu celalat lucru care a fost facut special pentru asta nu sunt intrege la cap
Da, poate sa te dezvirgina se poare rupe himenul. daca il baga tare si il rasuceste
Poi boala se poate transmite numai pe cale SEXUALA, ca "baga degetul" o poate dezvirgina dar nu in toate cazurile e posibil, depinde si de vaginul ei.
Scumpo dezvirginarea se produce atunci cand a avut loc un contact sexual nici decum daca iti introduce un tip un deget
Unde te freaca gandul? nu staim ca gandurile te freaca faza cu desvirginiarea orice lucru indrodus in vagin poate ru_pe himenul nu conteaza cine sil introduce sau cum se introduse poti fi desvirginiata si acsidental http://www.clopotel.ro/......e_fete-45/
I-am id-ul EleninNWO2036@yahoo.com si ati povestesc eu stiu multe despre asa ceva m-ai multe ca tine i-am id-ul EleninNWO2036@yahoo.com
E na . nu ma nu se int nimic daca nu e un contact sexual... si nu te dezvirgineaza decat daca baga penisul. nu degetu nu pixu si altceva
AdySmekeruXXX întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: