| Taylor9999999999 a întrebat:

Zilele astea m-am indragostit de o fata de pe facebook. Problema este ca nu are facebook eu am vazut-o in poza unei prietene, care nu vrea sami da nr ei de telefon. De curand am aflat ca vrea sa ne intalnim. Vreau sa fiu cu ea insa nu stiu daca ma place.Cum ar fi bine sa o iau, sa-i spun verde-n fata ca o iubesc? Sau sa o iau lent? Ce sai cumpar la prima intalnire?

Răspuns Câştigător
| raluk27 a răspuns:

1. Nu cere niciodata nr unei fete de la alta fata. Sansele de a-l obtine sunt minime.
2.Ia lucrurile treptat. Momentan e o reusita ca iese cu tine. Apoi ia direct de la ea nr sau id-ul. Invit-o la un suc/film, vorbeste cu ea, vezi ce reactii are, apoi invit-o la a doua intalnire. In prima faza rezuma-te la multa comunicare. Asa pentru ca atunci cand o sa o intrebi daca vrea sa fie prietena ta, sa nu spuna "nu ne cunoastem suficient". Deci, incet dar sigurwinking
3. Daca vrei tu neaparat, cumpara-i un trandafir. Nu are rost sa ii faci cine stie ce cadouri din prima.

4 răspunsuri:
| Asiryx a răspuns:

Nu ii cumperi nimic. e abia prima intalnire, nici macar nu esti cu ea si tu ii faci cadouri?!, nu ii spui ca o iubesti pentru ca nu o cunosti! te-ai indragostit fizic de ea dar nu stii ce tip de fata e, cand o cunosti si fizic si moral atunci poti spune ca iubesti o persoana. In schimb spune-i verde in fata ca ti-a "trezit" interesul si vrei sa iesi la o intalnire cu ea. Nu te grabi cu "te iubesc"-ul ala ca daca il spui la inceput nu va avea nici o valoare happy.Si ia-o mai lent e doar o fata, vor mai fi si altele, tu doar bucura-te la intalnire nu te gandi cum sa fi tu cu ea, cauta sa o cunosti sa vezi daca iti convine tie cum e ea happy

| Taylor9999999999 explică (pentru Asiryx):

Dar macar sa-i iau o ciocolata. Poate isi face o imbresie buna despre mine

| NOnameLoveLaLaLa a răspuns:

Lent.

| Asiryx a răspuns:

NU ii iei nimic! poate un suc la intalnire dar NU vii la intalnire cu cadouri o sa se invete asa, si o sa vrea mereu din ce in ce mai mult.