| anonimMM20AA a întrebat:

Bună ziua! Am 2 ani de relație cu iubitul meu iar astăzi acesta a avut ideea de a încerca un contact sexual fără a ne proteja. Grijile mele sunt cele de a avea o sarcină neașteptată. Țin să menționez că contactul a ținut 1 m pentru ca nu am mai dorit eu să continue ceea ce a însemnat doar prenetarea vaginului. Sunt îngrijorată de faptul ca în timpul actului s-a scurs un lichid transparent, iubitul meu susține ca de la mine pentru ca el nu a ajuns la ejaculare doar ca tot am niște griji. Întrebarea mea este dacă am de ce să mă îngrijorez.

10 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

E de la tine.

| wildthing a răspuns:

Tu ai auzit de lichidul preejacilator/fluidul preseminal? Chiar dacă fluidul preseminal în sine nu conține spermatozoizi, poate intra cu ușurință în contact cu cei eliberați din ejaculările anterioare care sunt încă prezente în uretra bărbatului. Astfel, dacă un bărbat a avut o ejaculare recentă (chiar și cu 48 de ore înainte), spermatozoizii pot rămâne în uretră și pot fi prezenți în lichidul preejaculator, astfel că riscul de sarcină este foarte mare.winking

| dullcat a răspuns:

O idee extrem de neinspirata si nu pot sa nu ma intreb de ce ai acceptat daca nu va doriti un copil?

Da, ai de ce sa te ingrijorezi.Iti recomand sa citesti aici: https://www.sfatulmedicului.ro/......cina_17592

| Eireann a răspuns:

Nu conteaza ca a durat un minut sau 10 minute - daca nu vrei o sarcina nu trebuie sa dureze nici o secunda. Sansele de sarcina in conditiile date sunt foarte - foarte mici. Erai in perioada fertila? Daca nu atunci e imposibil sa fi insarcinata.

| EliseeTheTeddy a răspuns:

Sa nu mai fii cu el cred

| darrio2007 a răspuns:

E cazul să-ti cam faci griji. Acel lichid era de la el.
Lichid preejaculator care contine spermatozoizi in cantitate mica, pentru lubrifierea canalului penisului, adica pregatirea pentru ejacularea propriu-zisă.
Sansele de a ramane insarcinata exista.
Reduse dar exista.
Spune-i asta ghiolbanului.

| CarmenFlorea a răspuns:

De ce nu o iei in fund?

| darrio2007 a răspuns (pentru CarmenFlorea):

Nu merge. N-ai vazut ca a tinut contactul 1 m (metru).

| anonimMM20AA explică (pentru darrio2007):

1 minut nici măcar atat

| Emilian65 a răspuns:

Dacă nu a reușit sa ejaculezi în tine, nu se pune problema apariției unei sarcini nedorita.