| anonimxenotome a întrebat:

Buna ziua. Am 23 de ani si împreună cu sotul meu ne dorim un copil. Ultima menstruatie am avut o intre 29 noiembrie si 3 decembrie. Iar de atunci am tot avut contacte sexuale, pe 5, 7, 10, 15, 22, 25, etc. Am facut si ieri test de sarcina si iese negativ, iar in decurs de 10 ore a aparut slab si linia a doua. Au inceput sa ma doară sanii insa nu stiu daca sunt simptome pentru sarcina sau pentru menstruatie. Credeti ca sunt insarcinata?

11 răspunsuri:
| Floridori a răspuns:

Este irelevanta perioada menstruala.
Ceea ce conteaza pentru a putea calcula perioada fertila, este lungimea ciclurilor.Atentie, a ciclurilor, nu a menstruatiei.

Daca iti doresti aceasta sarcina, poti astepta cateva zile si poti repeta testul.

| Emilian65 a răspuns:

Ori repeti testul la 21 de zile de la ultimul act sexual, ori consulti un medic ginecolog pentru a vedea daca esti sau nu gravida.

| Violleta2022 a răspuns:

Un test corect de sarcina se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala!

Nici un test de pe fata pamantului nu-ti poate spune ca esti gravida dupa 5 zile de la sex (ultima data a sexului ai spus ca a fost in 25 dec), deci imposibil sa iasa ceva la vreun test de sarcina.

Inca ceva: nu cred ca esti tu maritata, ca nici o femeie care vrea sa ramana gravida nu face sex pe sarite, ci zilnic... ori la tine se vede ca faci sex in medie la 5-7 zile...

| anonimxenotome explică (pentru Violleta2022):

Nu stiam ca o femeie maritata trebuie sa faca sex in fiecare zi. O sa-i spun sotului sa nu mai plece la servici?

| Sophieka a răspuns:

Luati-o usor... Poate nu e momentul sa vina bebele.

De la prea multa dorinta si stres pentru a face un copil, e posibil sa nu reusiti sa il faceti.

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonimxenotome):

Nici nu stiai ca atunci cand vrei sa ramai gravida, trebuie sa faci sex in fiecare zi a perioadei fertile, asa-i?
Nu stiai nici macar ca sexul poti sa-l faci oricand noaptea, dimineata sau seara, impletind munca cu viata de familie...dar la tine este pe sarite ...afirmind ca vrei copil, dar faci sex odata la 5-7 zile, ocolind taman perioada fertila.
Ma rog, nu te cred ca ai fii maritata, dupa cum sari in sus cu aberatiile care tocmai ti-au iesit din gurita.

| anonimxenotome explică (pentru Violleta2022):

Inteleg ca pe această platforma sunt multi adolescenti sau copii minori. Însă nu toti au acelasi program de munca. Gândiți ca poate soțul are program diferit, poate este sofer de camion, sta plecat mai multe zile in cursa. Pe langa munca, mai este si oboseala de zi cu zi. Sunt multe care raman din greseala, si nu cred ca o fac in fiecare zi. Nu cred ca trebuie sa dau atatea explicatii cuiva care nici macar nu vede doar intrebarea si atat.

| Goete a răspuns:

Atat de rar faceti sex?
Sau doar cu sotul tau faci atat de rar?
Sincer nu imi vine sa cred ca la 23 de ani nu o faceti de cel putin 2x pe zi

| anonimxenotome explică (pentru Goete):

A fost o perioada mai grea, obositoare si cu multe drumuri. Plus că avem si servicii diferite.

| Goete a răspuns (pentru anonimxenotome):

Bafta. Iti doresc un bebelus sanatos tun si mult timp sa va ocupati impreuna de el/ea
Sa nu traiti niciodata pentru a lucra; ci sa lucrati pentru a traiwinking
Si sa evitati perioadele obositoare si stresante.
Pe noi ne intrebi "sa ghicim" daca esti insarcinata - eu personal habar nu am; dar mi-ar face placere sa aflu de la tine dupa un timp

| just4ubr2015 a răspuns:

Daca vrei sa ai copii trebuie sa faci sex zilnic daca nu ramai schimba armasarul inseamna ca nu e capabil