Ești sigură ca vrei să-l alegi ca bărbat în viața ta? Ești sigur ca el este bărbatul potrivit pentru viața ta? Ești sigură ca merită să-ți petreci timpul alături de un asemenea om? Ești hotărât? Ești decisă? Ca el este alesul? Tu decizi asta nu eu fiindcă eu n-am avut timp să-l cunosc pe soțul prietenul amicul tău în tot acest timp ce tu țiai petrecut alături de el 2 ani de zile și 7 luni zile tot acest timp în care tu ști cel mai bine decât ori și cine decizia îți aparțin doar ție emilliavalentinaioanw
Lung nume mai ai frate.
El deja ția impus și ția restricționat limitat timpul la viața personală din câte tu îmi spui și îmi explici. Nu este normal să-ți interzică săte mai vezi cu părinți tăi nu este normal să-ți interzică ce sa faci cu timpul tău cum săte îmbraci și sate comporți Ești un om ca toată lumea nu ești un obiect nu ești un robot ești o ființă un om cu drepturi egale ce face el cu tine este sechestratre este o anormalitate ieșită din comun nu poți sa impui unui om sa facă ce nu-și dorește și să se comporte cum nu-și dorește.
Fi fată deșteptă fi fată cizelată deschideți ochii vezi cine este în jurul tău și nu mai lua de bine totul nu mai lua de bun totul ce face el cu tine este foarte foarte conștient vrea săte supună vrea săte distanțeze de alor tăi ști de ce? Când el va începe sa facă figuri și cei nu-i covine cu tine să-și dacă de ca cu tine știind ca nu vei avea unde săte duci știind ca nu avea unde să pleci fiindcă relație cu părinți tăi va fi una în care se va dezbina în tim dintre tine și mama ta și tatăl tău vrea săte răcească de ei vrea săte facă să "înțelegeți ca țiar fi mai bine cu el " ai înțeles? Să-ți mai explic și în alti termeni?
Ești prostă dacă accepți să facă el din tine ce vrea el nu intra în schema lui nu-i intra în jocul lui nu intra vrăjeala lui fiindcă este genul de om foarte pericul care ARE RĂBDARE CU TINE ÎȚI DA TIMP CA VREI TU PÂNĂ CAND Îİ CEDEZI ÎNCREDEREA PE MAINILE LUI IAR ATUNCI FACE DIN TINE CE VREA PE CALEA "LEGALĂ" uitete la punctele de exclamație căci ce face el nu este legal și normal.
Poate aplica pe tine foarte multe scheme de ai ceva tu încredere lui și apoi sate facă pila mintal și o groază... mintea intenția voință gândul multor oameni nu este în regulă deloc îți spun asta fiindcă știu ce fel de colegi am la locul de muncă și nu știu cum îi sport sotile lor pe ăștia dacă e ști femeile alea ce fac ăștia iar părăsi de urgență ( se duc la femei cu bani ) după spune că-și iubesc femeile soțile ))))
Tu o dacă te țiai întors spatele familie tale pentru el tu o data ce ai rupt legătură cu familia ta pentru el tu o dată ce ai rupt legătură CU TATAL TAU PENTRU EL atunci țiai făcut cel mai mare rău el soțul tău sau amic ce-ți vine tipul nu știu ca sigur ești Psihopat ce vrea sa rupi legătura la sigur cu familia ta pentru el ca să pună o dată mână pe tine "deșteapto" uităte la exclamație)))) asta o dată ce pune mâna pe tine sa fi sigur pe vrea mușchii tăi și ce vrei tu ca te face praf mintal de nu mai vezi alta soluție decât pe el ))))
VORBEȘTE CU TATAL TAU ca omul ăla are o vârstă este trecut prin viața nu o sa vină unul care l-ai cunoscut tu nu știu pe unde și o săi facă tatăl tău figuri el sigur i-a spus lui omul ăla ceva greșit și la descifrat ce fel de om este și cine se află în spatele la imaginea bună care o afișează el de om bun și corect în fața ta ai sa vezi ca taică-tu știe ce om este el la 100000000000%%%%%%% omul ăla nu halește vrăjelile lui și nici tu nu fi prostă iartă mă te rog frumos câți vorbesc așa să halește vrăjeală lui fi ca tatăl tău COSCARĂ BADITĂ TREAZĂ JMECHERITĂ stai săte complici cu alde ăștia care îți spune ce sa faci? nu fi prostă.
Poate să-ți facă rău pentru a se răzbuna pe părinți tăi fiindcă nu teau dat lui sau nu este de acord cu relație voastră cel mai bine ar fi sa afli într-un fel ce sa vorbi cu părinți tăi ce discuți ne înțelegerii există între părinți tăi și iubitul tău pentru a ști sigur ce face fiindcă nu ști ce are el in mintea lui in intenția lui când se vede se întâlnește cu tine. Poate are un conflict și un schimb de vorbe grele între el și tatăl tău și el pentru a se răzbuna pe tatăl tău Doamne Dumnezeule ferește să-ți facă ție ceva rău...
Nu face prostia săte vezi cu el fără ca părinți tăi să știe unde te afli te poate lua cu el cu forța gândește te și tu puțin măcar ești fată ce putere să ai săte aperi de el dacă el devine agresiv irascibil nervos agitat și are frustrări... vezi? Te bagi în pericol ca fată fără să-ți dai seama ce faci și sate gândești la binele tău și sănătatea ta
Mi-a spus acum ca daca ma mut cu el nu am voie sa merg la părinții mei mai mult de o data pe lună și dacă o sa avem copii ei nu o sa meargă la bunicii lor pentru ca el nu-i lasă.
O să mă gândesc bine și o să iau o decizie gândindu-mă la aceste aspecte pe care și eu le-am văzut doar ca nu am vrut să le recunosc.
Eu cred ca iubitul tău amicul tău este un om foarte periculos. Fi atentă ce urmează să-ți spun. Este genul de om care acordă timp relației până cazi cu încredere toată pe mâna lui și dacă vede că nu-i ține jmecheria cu tine schimbă placa și bagă vrăjeală secundară iubi ma mai iubești? Sau că sa răcit relația înțeles ce face cu tine el? Psihologie inversă se distanțează de tine ca săte poată atragă și sa vadă dacă cazi în jocul lui ca săte CORUPĂ FORȚAT săi cedezi tu lui ai înțeles? Fi fată deșteptă nu halo vrăjeala lui deschideți ochii fiindcă el a avut o discuție cu tatăl tău și îți spun eu la sigur 1000000%%%%% tatăl tău n-a fost de acord în privința la ceva ori ciudata ori greșit ori anormal pentru tine și nu Tea lăsat sa cazi pe mâinile lui un psihopat ce se joaca cu inimă și sufletul tău vezi ca sunt foarte importante astea nu-ți da încrederea nimănui nu-ți pune la inima pe ori și cine nu-ți pune sufletul în mâinile nimănui fiindcă da cu tine de pământ de nu te mai aduni toată viața ta și nu te mai faci om toată viața ta sunt mulți oamenii foarte răi foarte bolnavi pe care doar Dumnezeu le poate face față nu unul ca mine și unul ca tine noi la un momendat putem cândea pe mâinile lor prin alte metode și alte lucruri care mintea noastră nu le poate înțelege ai mare grija în mâinile cui îți pui viața. Dați spun sincer cu Adevărat cu toată inima nu-i de tine chiar nu este de tine astfel de "om".
Nu mai lua de bine totul nu mai lua de bun totul viața asta te poate nenorci foarte rău nu are milă viața de nimeni ori câte studi și facultate și pușcărie și experiențe sa ai nu ști cine de unde apare Doamne Dumnezeule ferește da cu noi de pământ în multe privințe fi fată precaută fi fată deșteptă fi fată coscara fi fată deschisă la minte nu hali bolnavi ca ăsta sau sfârșit bărbați? Nu ai altul în atâta de psihopaul ăla?
Deschide ochii deschide ochii.
La 24 de ani ti cont de parerea lui mami si tati...lasa fata draga, o sa te mariti si tu pe la 50.
Cum sa zici la 24 de ani ca nu iti da voie mami si tati ca nu vreau sa ii supar, tu iti faci familie cu mami si tati ca nu inteleg.
Simplu o poti spune, ma vad cu el pentru ca asa vreau si pentru ca il iubesc.
Nici nu trebuie sa le dai explicatii, cine crezi tu ca iti suporta parintii daca se baga in viata ta si sunt asa de dificili.
Da-mi voie sa nu cred o iota din ce spui, ca la 24 de ani este imposibil sa te tina cineva incuiata in casa, sa nu-ti vezi iubitul.
Ia-l de mana si plecati in lume, faceti-va viata voastra, ca sunteti oameni in toata firea si nu aveti nevoie de consimtamantul parintilor vostri.
Mai lasa-ma naibii ca nu vrei sa-ti superi parintii, ce esti copil cu handicap mental?
Casatoriti-va si gata, sunteti impreuna si parintii nu au cum sa mai comenteze sau sa se opuna.
Eu zic sa nu te cerți ci ai tai! Ai grija dacă e posesiv, gelos, îți INPUNE sa faci aia, sa nu faci aia, ca altfel fel vei avea o viata de COSMAR! Vezi câte cazuri sunt la știrile de la ora 5! vezi ce spune la băutură, ca atunci spune " omul" adevărul, ce gândește...