Sarcina nu este daca a fost protejat! Probabil o raceala.dar trebuie sa te vada un medic!
Sarcina nu cred ca este dar cred ca este vorba de o raceala, consulta alt ginecolog, tratamentul ce l-ai luat se pare ca nu a avut nici un efect
Ia un test de sarcina de la farmacie si rezolvi dilema in 10 minute. Urmeaza instructiunile de pe pachet si vei afla raspunsul (au o rata de de eroare de sub 1%).
Am facut unul acum 3 zile, si a iesit negativ, insa l-am facut pe la 7 seara si ma gandeam ca poate de aceea nu e asa bun raspunsul ( desi pe el scria ca poate fi folosit in oricare moment al zilei)
Atunci ar trebui sa fie OK. Daca mergi si la ginecolog o sa afli mai mult de cauzele care au determinat problemele care ti-au dat batai de cap. Oricum iti recomand sa folosesti prezervativul pentru prevenirea unei sarcini nedorite dar si pentru alte boli care le poti lua.
Bună!
Din moment ce aţi folosit ( corect ) prezervativul şi l-aţi verificat după actul sexual ( să NU fie rupt ), NU ai cum să rămâi însărcinată!
Poate fi vorba de o dereglare hormonală...
Oricum, situaţia NU este ( încă ) relevantă deoarece a trecut doar o zi de menstruaţie.
Iar întârzierea se poate datora cistitei respective.
Toate cele bune.
Nu cred ca esti insarcinata! S-ar putea sa fii racita, sau sa se fi dereglat organismul tau in totalitate. Medicul tau poate detecta ce ai.
Insanatosire grabnica!
anonim_4396 întreabă:
00Andreea008 întreabă: