Nu cred ca esti insarcinata! S-ar putea sa fii racita, sau sa se fi dereglat organismul tau in totalitate. Medicul tau poate detecta ce ai.
Insanatosire grabnica!
Sarcina nu este daca a fost protejat! Probabil o raceala.dar trebuie sa te vada un medic!
Ia un test de sarcina de la farmacie si rezolvi dilema in 10 minute. Urmeaza instructiunile de pe pachet si vei afla raspunsul (au o rata de de eroare de sub 1%).
Am facut unul acum 3 zile, si a iesit negativ, insa l-am facut pe la 7 seara si ma gandeam ca poate de aceea nu e asa bun raspunsul ( desi pe el scria ca poate fi folosit in oricare moment al zilei)
Sarcina nu cred ca este dar cred ca este vorba de o raceala, consulta alt ginecolog, tratamentul ce l-ai luat se pare ca nu a avut nici un efect
Atunci ar trebui sa fie OK. Daca mergi si la ginecolog o sa afli mai mult de cauzele care au determinat problemele care ti-au dat batai de cap. Oricum iti recomand sa folosesti prezervativul pentru prevenirea unei sarcini nedorite dar si pentru alte boli care le poti lua.
Bună!
Din moment ce aţi folosit ( corect ) prezervativul şi l-aţi verificat după actul sexual ( să NU fie rupt ), NU ai cum să rămâi însărcinată!
Poate fi vorba de o dereglare hormonală...
Oricum, situaţia NU este ( încă ) relevantă deoarece a trecut doar o zi de menstruaţie.
Iar întârzierea se poate datora cistitei respective.
Toate cele bune.
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: