Asta e o vrajeala! Daca arati bine, poti sa fii si bland si toate cele! Asta e o modalitate de coping a baietilor care nu atrag deloc fizic!
Ai auzit tâmpenii.
și tot felul de rahaturi, am 19 ani.
Dacă vrei să ajungi și tu un rahat, așa cum ai auzit.
Acum am venit cu nevasta din exact locul ăsta, stăm la 700 de metri distanță.
https://b365.ro/wp-content/uploads/2021/12/P__9528.jpg
E ora 2 și DEFILAU pe acolo zeci de fete și femei aranjate de la 15 ani la 50 de ani.
Crezi că alea s-au aranjat și umblă și în buricul gol pe acolo pentru băieți ca tine?
Arată unele de zici că e bordel acolo, așa aranjate a BOARFE se machiază și îmbracă ele.
Tu la 19 ani acum întrebi ce vor fetele ALEA frumoase și vrei și tu una.
Vezi că ASTEA sunt fetele pe care să le cauți tu, doar astea iubesc - iubirea interioară.
https://www.google.ro/......ps?/search
Din întrebările puse de fete tot aici care sunt și virgine și ele spun că sunt frumoase și vor băieți sau bărbați frumoși.
Deci aici lumea vrea
- băieții virgini și urâți vor fete frumoase
- fetele virgine și urâte vor băieți frumoși, spun ele că sunt frumoase dar sigur nu sunt.
De ce ăștia nu vor fiecare pe cineva care este și arată ca ei când se uită în oglindă?
Depinde ce fată vrei.
Dacă vrei o pițipoancă plină de fițe și care se rupe în figuri, va trebui să înveți să înjuri, să te apuci de fumat, etc.
Dacă vrei o fată liniștită și la locul ei și cu mai multă minte, genul ăsta n-o să te ia niciodată de fraier pentru că tu nu fumezi și nu înjuri și nu ești plin de fițe.
Mare tampit si cu minte ingusta esti ma ano_nim_ulle. Cred ca ai numai sperma pe creier.
Asa este. Si eu sunt genul ala de baiat si nu am avut nicio iubita din cauza asta, dar am invatat sa nu ma mai intereseze. Daca e sa ma placa vreuna bine, daca nu si mai bine. Nu imi mai pasa.
Degeaba înjuri și fumezi dacă nu ești atractiv fizic, fetele mai accepta un comportament mai masculin pentru ca genetica lor e atrasa de asta, dar nu de prefăcuți, în orice caz aspectul fizic masculin poate determina comportamente mai masculine
Fetele apreciază ceea ce vor/caută. Dai peste toate tipurile de fete, dar până la urmă știi ce se zice. Ce semeni aia aduni.
Trebuie mare atenție cu idealizarea pentru că ar putea fi iluzoriu. Niște cuvinte apartent banale pot avea un efect negativ dacă nu știi ceea ce pot însemna. Și bădăran să fii, tu știi dacă merită.
Fumatul si injuratul nu te fac baiat rau. Te fac un badaran fumator.
Exista alte cai mai elegante de a fi "baiat rau". Da, fetele/femeile vor ca partenerul lor sa aiba un strop de rautate in ei, dar doar un strop. Iar acea rautate nu vine de la faptul ca injuri sau fumezi.