| cin a întrebat:

Buna ziua,
Am avut contact sexual neprotejat cu prietenul meu înainte cu 2/3 zile înainte de începerea ciclului menstrual. As dori sa știu dacă exista șanse de a rămâne însărcinată. El mi-a spus ca a simțit un pic ceva, însă nu e sigur 100% dacă și-a dat drumul. Cu toate ca el mereu o scoate anticipat. Și după cât timp ar apărea sarcina la un test de sarcina?
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| helpforyou a răspuns:

Există o posibilitate că să rămâi însărcinată, chiar dacă a avut loc înainte de începerea ciclului menstrual. Ovulația poate varia de la o femeie la alta, iar spermatozoizii pot supraviețui în interiorul corpului pentru câteva zile, așa că există întotdeauna o posibilitate de a rămâne însărcinată.

Unele teste de sarcină pot fi efectuate cu precizie de la prima zi de întârziere a ciclului menstrual.

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| cin explică (pentru helpforyou):

Și care ar fi acele teste?

| Anonimus24061 a răspuns:

Buna ziua! Daca ați suspectat asta acum 2-3 zile trebuia sa iei pastila de a 2-a zi ca sa fi sigura. Dar iti poti face un test de sarcina si acum. Sarcina poatr fi realizata la orice contact sexulat mai ales daca baiatul nu era virgin este posibil sa mai fi avut putin din ce si a dat drumu anterior sau chiar acum daca ai spus ca a smitit ceva. Cu placere, sper sa se termine cu bine.

| helpforyou a răspuns (pentru cin):

Iata doar un model"

"Sure Check -testul se poate folosi la orice ora din zi si din noapte inca din prima zi de intarziere a ciclului "

https://www.drmax.ro/......-sex/teste

| Maly29 a răspuns:

Șansele sunt mici, e putin probabil

| Emilian65 a răspuns:

Cu 2/3 înainte de apariția ciclului menstrual un este posibil sa ramai gravida.