Fa un test de sarcina, la 21 de zile de la ultimul act sexual și vei vedea dacă ești sau nu gravida.
Posibilitate foarte mică sa ai menstruatie peste sarcină, se întâmplă dar mai rar. Dacă nu a funcționat in luna mai încearcă luna aceasta, după ce se termină sângerarea așteaptă 3, 4 zile si apoi fa sex odată la 2 zile sau zilnic cu ejaculare in interior neapărat, timp de 2 săptămâni, ar trebui sa rămâi însărcinată 100%, dacă nu, înseamnă ca unul din voi are o problema de fertilitate, ori ovulele tale sunt de proastă calitate si mor repede, ori spermatozoizii lui sunt inactivi, leneși, si nu fecundeaza ovulul. Dacă nu reușești in cateva luni, un an sa rămâi pe cale naturală gravidă, mergeți sa va faceți niște teste și tu si soțul și apelați la fertilizare in vitro.
Daca ti a venit menstruatia nu ai cum sa fi insarcinata, mergi la medicul tau ginecolog sa te consulte.
Daca ti-a menstruatia inseamna ca nu esti gravida.
Se pare ca tu ai o problema de sanatate, daca nu poti ramane gravida, posibil chisturi ovarine odata ce ai ciclu cu cheaguri, posibil trompe infundate, posibil o infectie care ti-a inflamat colul sau trompele samd.
Iti recomand investigatii medicale serioase, sa afli care este motivul pentru care nu poti ramane gravida.
Sanatate multa!
Ca fapt divers, cuplurile sanatoase ar trebui sa poata obtine o sarcina in maxim 6 luni. Tu esti abia la prima luna cand incerci, asa ca nu ai de ce sa te ingrijorezi. Incearca si o sa mearga, o sa vezi. Daca timp de 6 luni nu reusesti, abia apoi te poti gandi la probleme de fertilitate
Mai mereu am avut menstruația așa, de mică, și am rămas o dată însărcinată dar l am putut ține din cauza unor pastile
Deci pot rămâne
Sau poate fii din cauza asta?
Dar poate am rămas ca și vară mea a avut menstruație și după ce i-a trecut menstruația a făcut un test și avea o lună și o săptămână deci era însărcinată când i-a venit
In cazul asta mergi la ginecolog, sa-ti confirme sarcina.
anonim_4396 întreabă: