Prima iubire e periculoasa, mai ales daca nu iese bine. Ai sentimente puternice dar gandeste-te daca dupa 3 luni te-a inselat, ce sperante mai sunt pe viitor? Ce incredere mai poti avea intr-un om care are obiceiul sa insele. Imi amintesc la 18 ani, prima mea iubire m-a inselat, am prins-o, am iertat-o, a incercat din nou, si din nou, si telefonul bipaia pe silent cat era cu mine, poate inca nu te-ai dat cu capul destul de tare, si vrei sa il ierti, atunci iarta-l dar asuma-ti durerea ce o sa vina dupa, ca baiat bun sa se faca, nu stiu ce sa zic, cantareste tu sansele
Nu, categoric nu trebuei iertat, fiindca asta nu-i dragoste, dar s-aintors la tine ca-i singur, fiindca de data asta el a fost parasit.
Niciodata sa nu dai sanse unuia care si-a batut joc de tine, niciodata, ca de nu te-a iubit prima oara nu te iubeste nici acum, doar ca nu are cu cine se distra si atunci se intoarce la proasta care-l accepta.
Daca e si prima indragosteala, e si prima lectie de viata si aia ar fi sa iti construiesti principii. Si ala ar fi daca te-a tradat si se *** cu alta, nu fi tu proasta sa-l primesti inapoi. Ai putea sa il lasi sa te atinga sa te sarute sau sa faceti sex chiar daca stii ca toate astea le-a mai facut cu una pe langa tine?
DECI, PRIMUL PRINCIPIU? NU ACCEPTI INSELAREA CUIVA DUPA CE CA TE-A TRADAT.
Lasa-l sa planga si sa se puna in cur si in cap.
Educa-te de la inceput pentru ca daca tu ti minte bine principiul asta si el chiar regreta într-adevăr, tu il educi SI PE EL caci daca nu te intorci pentru ca te-a inselat, NU O SA MAI INSELE, iar tu o sa INVETI sa nu accepti "greselile" altora caci alegerea nu a fost DECIZIA ta ci a LOR, tu doar ti-ai oferit INCREDEREA SI DACA N-A RESPECTAT-O... OUTTTTT! Afara cu ei.
Vine altul mai bun. ARE BALTA PESTE!
"Acum eu ce sa fac, să-l iert?"
Nu, în niciun caz.Ori aia nu îl mai vrea și tu ești păsărica de rezervă ori vrea să umble cu voi amândouă sau mai multe.
beausingurlamasamea întreabă: