| Ancutaa21 a întrebat:

Buna ziua, am niste întrebari pentru voi in special pentru fete. De ce când o fată ii face sex oral unui băiat nu se poate "mândri "cu ast și de ce băieților le place sa ejaculeze in gura ta? De ce băieții niciodată nu îți fac sex oral? Am o vârstă la care orice fata cred ca și-a pus aceste întrebări, nu vreau sa mă judecați greșit dar îs curioasa plus că cu părinții mei nu am putut avea o discuție prea amănunțită despre asta, o singura data am "incercat" sa vorbesc cu mama și atunci mi-a cârpit o palmă de... In fine

12 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

1. Pentru că trăim în România; și în afară de asta, nu se "laudă" nimeni cu ceea ce face cu partenerul său.
2. Pentru că îi cam strici orgasmul dacă îl pui s-o scoată fix când simte că îi vine să...
3. N-ai găsit băiatul potrivit, sunt o grămadă cărora le place să stea cu botul în savarină.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Femeile fac sex oral că așa vor ele.

| Octavian81 a răspuns:

Ciao!
Eu sunt de părere că sexul oral face din preludiul actului sexual și ar fi indicat să fie practicat reciproc. Cel puțin mie așa îmi place.
Referitor la întrebările tale...
1. la faza cu mândritul, dacă ai prietene de încredere cu care poți vorbi pe tema sexului, cu ele. Cum e viața lor și să comparați între voi.
2. la faza cu ejaculatul, eu cred că este alegerea domnișoarei dacă să i se ejaculeze în gură, sau în altă parte, după sexul oral: pe sâni, pe față, sau pe corp. 4
O seară bună!

| gogugogugogu a răspuns:

Buna seara! Sexul oral nu ar trebui sa existe intr-o relatie normala, daca exista atunci este doar o optiune benevola. De ce nu se poate mandri o fata care face? Pentru ca este o umilinta pe care o suporta. De ce suporta? Nu stiu, eu cred ca un vagin umed e mult mai "util" decat o gura. Ca o scurta concluzie, tine minte: nici un baiat care te iubeste cu adevarat nu te va lasa sau nu iti va cere sa-i faci sex oral.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nici baietii nu se mandresc cu limbile date. Si... Dau. Relatiile normale sunt cu schimburi corecte: dai, dau.
Baietii nu fac oral in aventuri, asta e singura diferenta.
Nimeni nu se mandreste cu faptul ca ofera sex oral, se mandresc doar cei carora li se face (si e prima data pentru ei, probabil).
Ai o varsta la care generalizezi. Dupa 20 de ani vei intelege ca sunt multe tipuri de barbati si de relatii.

| VoidEternal a răspuns:

Fa doar ce simți tu nevoia sa faci. Nu te lasă presata de partenerul tau sa faci ceva ce nu îți dorești.

Eu personal nu m-aș putea bucura de nimic dacă nu este oferit fara rezerve și dacă nu face plăcere și partenerei mele.

| VoidEternal a răspuns:

Cel mai trist la întrebarea ta este reacția mamei tale. Ce vârstă ai?

| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca alea care accepta acest lucru sunt in realitate niste proaste disperate, care cred ca numai asa le va iubii baiatul ala, daca isi varsa toate spurcaciunile in gura lor.
O fata despteapta nu va accepta niciodata sa faca sex oral unui baiat fara sa primeasca ea in [prealabil acelasi tratamnet.
Cand despre ejaculare...trebuie sa fii proasta rau, ca sa stai cu gura cascata

| koko3475 a răspuns (pentru Violleta2022):

Vorbesti prostii.

| Violleta2022 a răspuns (pentru koko3475):

Raspunde cand vei fii tu fata...pana atunci, ciocul mic!

| MarianWLF a răspuns:

Baietii fac sex oral, mie imi place sa fac, si din grupul meu de prieteni, unu nu am auzit sa nu ii placa asta, probabil ai intalnit o exceptie, dar nu e cazul sa generalizezi. Si la faza cu ejaculatul depinde de fiecare, daca actul e intens, se poate recurge la a fii acolo jos cand se intampla, daca simti ca e ok, fa-o, daca nu, nu, pana la urma e vorba de placere, nu trebuie nimic facut fortat, valabil si la baieti si la fete.

| Goete a răspuns:

Si de ce nu te-ai putea mandri, ca fata, ca i-ai facut sex oral la unul?
Ne place sa ne terminam in gura la fata - sau cel putin mie imi place pentru ca ejacularea este cel mai bum moment si sa o scoti chiar atunci e mai nasol.

Si personal imi place la nebunie sa ling o ****, sa ma pun pe spate si fata peste mine cu picioarele desfacute sa mi se aseze cu **** pe gura si s-o ling pana se termina e una din fsnteziile mele... mmm...