Daca are un ciclu regulat, fiind de 28 de zile, gandeste-te ca-i poate veni la termenul exact, sau cu o zi-doua, sau chiar trei, inainte ca urmatoarea menstruatie sa-si faca aparitia.Este posibil, sa-i fi produs o mica rana interioara.Nu are rost sa-ti faci griji, din moment ce prezervativul nu s-a rupt, ea nu are cum sa ramana insarcinta. Daca acea sangerare continua sa-si mai faca aparitia inca odata, atunci trebuie sa luati masuri drastice.Mergeti cu ea la un control ginecologic,pentru a o examina si pentru a-i da un tratament corespunzator.Un sfat,nu o brusca, cel mai probabil i-ai produs o mica rana interioara! Intotdeauna sa o faci protejat, fie ca este la menstruatie, sau la ovulatie, sau in afara ambelor.Astfel,nu riscati sa aveti o anumita sarcina, care v-ar putea aduce consecinte! Indicat este sa luati o pauza pentru ca acea zona sa se regenereze. Sper ca te-am ajutat!
Si daca ar fi fost sa ii fi provocat o rana, nu trebuia sa fie imediata sangerarea? Adica e normal sa fie dupa 2 zile?
Nu este normal ca acea sangerare sa fie si dupa cateva zile.Trebuie sa mergi cu ea la un ginecolog, sa vada unde este problema.
Pai i-am spus asta dar a zis ca daca persista o sa mearga dar cum nu a durat numai o noapte si atat a zis ca nu are rost pentru ca a fost de la stres, dar totusi eu sunt mai ingrijorat, este cumva posibila o sarcina? Adica catusi de putin?
Stai linisitit, nu-ti mai fa atatea griji. Daca sangerarea continua sa apara, mergi la ea la ginecologie sa vedeti care este problema.