Mai,nu stiu ce sa zic...
Nu mi se pare o idee prea buna,nu ai de unde sa stii ce are in cap respectiva,am un prieten care si-a inselat gagica, i-a parut rau dupa si a vrut sa se impace cu ea, tipa nu i-a spus nici da nici nu, el a umblat dupa ea mult timp cu tot felul de cadouri si chestii de astea si ea pana la urma s-a combinat cu altul si el a ramas cu buza umflata
Nu intelege gresit e normal ca si cel care a gresit sa incerce sa repare oarecum lucrurile, dar cand exagerezi si il pui pe celalalt pe un piedestal e ca si cum ti-ai baga capul in ghilotina singur
Eu inteleg si ma bucur ca ai avut acest noroc. Insa intr o oarecare parte mie îmi este frica sa sufăr iar. Nu am avut o copilărie frumoasa. Iar in unele cazuri atitudinile lui si cuvintele spuse de el îmi aminteste de tatăl meu.Iar tatăl meu m-a rănit mult fiind rece, spunând cuvinte urâte si fiind indiferent si nepăsător față de mine. Eu il inteleg ca da ma iubeste. Insa iubirea lui e doar față de el. El se gândeste ca vom sta împreună. La aceeasi facultate etc. Insa nu se gândeste ca si eu am libertatea mea. :/ si asta ma pune pe gânduri. Pentru ca sa fiu cu el trebuie sa ma mut in alta tara fara părinții mei
Nici eu n-as fi crezut daca n-as fi experimentat schimbarea radicala a unei persoane. Plus mai stiu si din experienta prietenilor, tot asa, tipi care s-au schimbat radical. Chiar si eu la un moment dat mi-am schimbat unele obiceiuri pentru cineva. De aia zic, daca persoana se vede ca regreta si e gata sa faca eforturi, ar mai merita DOAR o a 2-a sansa. A 3-a deja e prea mult.
beausingurlamasamea întreabă: