| Roxannna18 a întrebat:

Bună ziua.
Am o nelămurire..
Am 18 ani si am avut o relație de doi ani ( relație la distanță) motivul pentru care ne am despărțit a fost comportamentul lui obsesiv si faptul ca ma controla mereu. Daca ieseam cu fete, il deranja. Voia parolele mele de la conturi si voia sa blocheze unele persoane din motivul ca îmi trimiteau mesaj.
Azi încă sunt cu gândul ca poate putea sa fie bine? Si poate ca eu am gandit gresit. Ma simt vinovată uneori.

36 răspunsuri:
| Xelon a răspuns (pentru Adry05):

Mai,nu stiu ce sa zic...
Nu mi se pare o idee prea buna,nu ai de unde sa stii ce are in cap respectiva,am un prieten care si-a inselat gagica, i-a parut rau dupa si a vrut sa se impace cu ea, tipa nu i-a spus nici da nici nu, el a umblat dupa ea mult timp cu tot felul de cadouri si chestii de astea si ea pana la urma s-a combinat cu altul si el a ramas cu buza umflatalaughing
Nu intelege gresit e normal ca si cel care a gresit sa incerce sa repare oarecum lucrurile, dar cand exagerezi si il pui pe celalalt pe un piedestal e ca si cum ti-ai baga capul in ghilotina singur laughing

| Roxannna18 explică (pentru alexandru04):

Eu inteleg si ma bucur ca ai avut acest noroc. Insa intr o oarecare parte mie îmi este frica sa sufăr iar. Nu am avut o copilărie frumoasa. Iar in unele cazuri atitudinile lui si cuvintele spuse de el îmi aminteste de tatăl meu.Iar tatăl meu m-a rănit mult fiind rece, spunând cuvinte urâte si fiind indiferent si nepăsător față de mine. Eu il inteleg ca da ma iubeste. Insa iubirea lui e doar față de el. El se gândeste ca vom sta împreună. La aceeasi facultate etc. Insa nu se gândeste ca si eu am libertatea mea. :/ si asta ma pune pe gânduri. Pentru ca sa fiu cu el trebuie sa ma mut in alta tara fara părinții mei

| Adry05 a răspuns (pentru Xelon):

Da, sunt de acord cu tine
Ma refer la ocaziile in care impacarea se vede ca nu are loc din cauza ca tipa e ranita si da semne ca daca tipul da dovezi de schimbare, ar fi o sansa de impacare

Ma bucur ca imi dai dreptate laughing
In rest ce sa zic...
Eu unu nu prea cred in schimbarea oamenilor...

| Adry05 a răspuns (pentru Xelon):

Nici eu n-as fi crezut daca n-as fi experimentat schimbarea radicala a unei persoane. Plus mai stiu si din experienta prietenilor, tot asa, tipi care s-au schimbat radical. Chiar si eu la un moment dat mi-am schimbat unele obiceiuri pentru cineva. De aia zic, daca persoana se vede ca regreta si e gata sa faca eforturi, ar mai merita DOAR o a 2-a sansa. A 3-a deja e prea mult.

Hmmm,zici ca tipul nu a mai avut apucaturile de dinainte?
Rar am auzit asa ceva, in mod normal un gelos o sa fie gelos toata viata, un afemeiat o sa fie afemaiat toata viata si tot asa...